Halo: The Master Chief Collection - Reach beta

Lukket Halo: Reach-beta på avveie – utvikleren truer med streng straff til alle som sniker seg inn

Xbox Game Studios

I helgen sparket 343 Industries i gang en ny testrunde for Halo: Reach på PC. Testen skulle egentlig bare være åpen for ytterst få Halo Insider-medlemmer, men som så ofte med PC-spill tok det ikke lang tid før klienten ble lastet opp til nettet og spredt for alle vinder.

Halo: Reach inkluderes i Halo: The Master Chief Collection på både PC og konsoll senere i år.
Xbox Game Studios

Utvikleren ble raskt oppmerksom på situasjonen, og retter nå en streng advarsel om potensielle represalier for alle som vurderer å snike seg inn bakveien.

– Vi har fått vite at Halo Insider-testen har blitt ulovlig distribuert på nettet. Dersom du laster ned eller spiller dette ulovlige eksemplaret, har vi retten til å bannlyse gjeldende kontoer og fjerne deg fra samtlige nåværende og fremtidige 343-programmer, melder 343 via sine nettsider.

Om du ikke har fått en offisiell invitasjon fra utvikleren gjør du dermed lurt i å holde deg unna testen, gitt at du har ønsker om å spille Halo Reach eller noe annet 343-spill i fremtiden.

Halo: Reach kommer til PC senere i år, samtidig med at Halo: The Master Chief Collection gjør sin debut på plattformen. Reach var opprinnelig ikke med da samlepakken kom til Xbox One i 2014, men slenges nå også inn med konsollversjonen etter stor etterspørsel fra fans.

En offisiell slippdato for The Master Chief Collection på PC er enda ikke bekreftet.

343 jobber også med seriens neste spill.
Halo Infinite blir det første spillet på Xbox Scarlett »

Siste fra forsiden