Halo: Reach

Halo: Reach til PC har fått slippdato

Får 4K-støtte og mye annet nytt.

Tidligere i år ble det klart at Halo: The Master Chief Collection skulle lanseres til PC-plattformen med den nyeste tittelen Halo: Reach som førstemann ut. Nå har Microsoft kunngjort slippdatoen.

På seriens offisielle hjemmeside opplyses det at Halo: Reach lanseres den 3. desember via Xbox Game Pass for PC, Microsoft Store og Steam-plattformen, med mulighet for forhåndsbestilling nå.

Resten av titlene i The Master Chief Collection-pakken, som omfatter Halo: CE Anniversary, Halo 2 Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST og Halo 4, vil slippes til PC-plattformen utover 2020, men har ikke fått konkrete datoer ennå.

4K-støtte

Microsoft

PC-versjonen av Halo: Reach vil kjøres med 60 bilder per sekund, og ifølge Microsoft ha støtte for 4K-oppløsning og nye, PC-spesifikke funksjoner, uten at det er helt klart hva disse er.

En PC-versjon av Halo: The Master Chief Collection, og inkluderingen av Halo: Reach, har vært svært etterspurt blant spillerne, og Microsoft og utvikleren 343 Industries har uttalt de legger ned mye arbeid i å gjøre fansen fornøyd.

– For teamet hos 343 Industries er den viktigste delen av prosjektet å sørge for at Halo: The Master Chief Collection leverer en førsteklasses opplevelse på PC. Vi legger ut på en lengre ferd sammen med spillerne våre, for å bygge en PC-opplevelse som lever opp til hva PC-spillere forventer, sa teamet i forbindelse med kunngjøringen.

Halo: The Master Chief Collection ble opprinnelig lansert til Xbox One i november 2014.

Les også: Halo-studioet ble overlesset med pizza etter avsløringen av Master Chief Collection for PC »

Siste fra forsiden