Halo 3 - Halo: The Master Chief Collection

Halo 3 til PC neste uke

The Master Chief Collection vokser igjen.

Etter en lengre periode med testing er Microsoft og 343 Industries omsider klare til å lansere Halo 3 på PC. Spillet ankommer Steam og Microsoft-butikken 14. juli, som det neste innslaget i Halo: The Master Chief Collection-pakken.

PC-versjonen av Halo 3 får en rekke oppgraderinger.
Microsoft

Som med de øvrige spillene i pakken har Halo 3 gjennomgått en større PC-overhaling. Versjonen inkluderer støtte for mus og tastatur, såvel som 4K-oppløsning, bildefrekvens på 60+ og en rekke andre PC-spesifikke innstillinger.

Dermed er PC-utgaven av The Master Chief Collection snart oppe i fire spill: Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary og Halo 2: Anniversary og nå Halo 3. De to siste – Halo 3: ODST og Halo 4 – skal etter planen slippes før utgangen av 2020, men ingen offisielle datoer er satt.

Halo 3 kom opprinnelig til Xbox 360 i det herrens år 2007. Spillet fortsatte historien om den nøkterne helten Master Chief, med nye bruduljer mot hissige romvesener. Vår anmelder storkoste seg med opplevelsen den gang, og klinket til med ni av ti på karakterskalaen.

– Som alltid byr Halo-universet på fabelaktig underholdnong, og Halo 3 fremstår som et enda mer fokusert spill. Du forstår mye mer av hva som skjer i verden. Etter flere år med Halo er det enda lettere å ta steget inn, og bli kjent med alt det nye, skrev Øystein Furevik.

Snart får vi se det neste kapittelet i Halo-serien.
Halo Infinite er blant flere Xbox Series X-spill som skal vises frem »

Siste fra forsiden