Halo 3

Snart kan du teste PC-versjonen av Halo 3

Åpen betatesting starter om kort tid.

Microsoft

Utvikleren 343 Industries har nå kunngjort at de tar sikte på å starte åpen betatesting av den kommende PC-versjonen av Halo 3 i løpet av første halvdelen av juni måned.

For å delta i betaen, eller «flighten» som utvikleren kaller det, må du registrere en Halo Insider-profil om du ikke allerede har gjort det. Dette gjør du på denne siden.

Utvikleren har ennå ikke kunngjort den endelige slippdatoen til Halo 3 på PC, men basert på de tidligere intervallene mellom beta og lansering kommer spillet trolig ut i løpet av juli måned.

Kommer i tur og orden

Det var i mars i fjor at Microsoft kunngjorde at hele Halo: The Master Chief Collection skulle slippes til PC-plattformen, med Halo: Reach som den første tittelen.

Microsoft

Halo: Reach kom ut til PC den 3. desember i fjor, mens den første tittelen i serien, Halo: Combat Evolved ble lansert i mars i år. Deretter kom Halo 2 ut for noen uker siden, og etter Halo 3 følger Halo 3: ODST og Halo 4, som ennå ikke har et lanseringsvindu.

PC-versjonen av Halo: The Master Chief Collection har vært svært etterspurt blant spillerne, og Microsoft og utvikleren 343 Industries har uttalt de legger ned mye arbeid i å gjøre fansen fornøyd.

– For teamet hos 343 Industries er den viktigste delen av prosjektet å sørge for at Halo: The Master Chief Collection leverer en førsteklasses opplevelse på PC. Vi legger ut på en lengre ferd sammen med spillerne våre, for å bygge en PC-opplevelse som lever opp til hva PC-spillere forventer, sa teamet i forbindelse med kunngjøringen.

Halo: The Master Chief Collection ble opprinnelig lansert til Xbox One i november 2014.

Les også: Sony vann, Microsoft tapte. Men no kan Xbox gjere comeback »

Siste fra forsiden