Halo: The Master Chief Collection - PC

Halo: The Master Chief Collection kommer til PC

Microsoft legger også til Halo: Reach i samlepakken.

Etter over fire år med Xbox One-eksklusivitet, kommer Halo: The Master Chief Collection til PC senere i år. Det kunngjorde Microsoft og utvikler 343 Industries sent på tirsdag.

Master Chief kommer til PC for første gang siden Halo 2.
Microsoft

Via sine nettsider forteller utvikleren at PC-versjonen vil rulles ut i stadier, via både Steam og Windows-butikken, og det hele begynner med samlingens nyeste innslag – Halo: Reach.

Les også: Halo: Reach-anmeldelse »

Stor etterspørsel

– Ved siden av «bring Halo: The Master Chief Collection til PC», har «legg til Halo: Reach i Halo: The Master Chief Collection» vært noe vi har hørt ofte fra spillere, og det gleder oss å kunne oppfylle begge ønskene, forteller teamet.

Så langt har Microsoft ikke delt noen slippdatoer, men etter planen begynner alt å rulles ut en gang senere i år. Som nevnt får PC-spillere aller først gi seg i kast med Halo: Reach, før Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST og Halo 4 skal slippes i tur og orden. Spillene blir tilgjengelig for separat kjøp gjennom Master Chief Collection, etter hvert som de blir tilgjengelige.

– For teamet hos 343 Industries er den viktigste delen av prosjektet å sørge for at Halo: The Master Chief Collection leverer en førsteklasses opplevelse på PC. Vi legger ut på en lengre ferd sammen med spillerne våre, for å bygge en PC-opplevelse som lever opp til hva PC-spillere forventer.

For de som har Xbox One-versjonen, vil flerspillerdelen til Halo: Reach – med både Forge- og Theater-modusen – inkluderes gratis. De som vil ha kampanjen og Firefight-delen må imidlertid frem med lommeboken, da disse blir tilgjengelige via separat kjøp. Har du Xbox Game Pass får du hele sulamitten som del av abonnementet.

343 Industries jobber også med et nytt Halo.
Halo Infinite ble avduket i fjor sommer »

Siste fra forsiden