Halo: The Master Chief Collection

Halo-studioet overlesset med pizza etter avsløringen av Master Chief Collection for PC

– Vær så snill, ikke send mer, trygler utviklerne.

Microsoft Studios

Tirsdag kveld kunngjorde Microsoft og utvikler 343 Industries at Halo: The Master Chief Collection kommer til PC senere i år. En PC-versjon av den til nå Xbox One-eksklusive samlingen har vært mye etterspurt, og Halo-fans har uttrykt stor glede over nyheten.

For enkelte har feiringen imidlertid gått litt over styr, og det som begynte som en harmløs spøk har nå blitt et aldri så lite luksusproblem for 343 Industries.

Pizzaflom

Noen dager før tirsdagens kunngjøring hadde det allerede begynt å gå rykter om en PC-versjon for Master Chief Collection. En Halo-fan tok til Reddit og lovte å kjøpe pizza til utviklerteamet dersom ryktene stemte, noe vi nå vet at de gjorde.

Kort tid etter kunngjøringen begynte det å dukke opp pizzaer hos utvikleren. Først var det kun snakk om noen få, men bilder publisert av diverse 343-ansatte viser at studioet raskt druknet i pizzaesker.

Etter hvert som det kom inn mer mat enn teamet klarte å spise, så samfunnsansvarlig Brian Jarrad seg nødt til å si stopp. Via Twitter rettet han en stor takk til de mange ivrige Halo-tilhengerne som hadde sendt pizza, men at nok var nok.

– Halo-spillerne er fantastiske. Vi er også spente, men vær så snill, ikke send flere pizzaer til 343 Industries. Resepsjonisten i bygget er ikke her, så logistikkmessig begynner dette å bli en utfordring, og vi har virkelig ikke lyst til å kaste bort mat.

Halo: The Master Chief Collection kommer til Steam og Windows-butikken i år, men slippdatoen er enda ikke satt. Samlingen vil slippes i stadier, og begynner med Halo: Reach, som også blir tilgjengelig for Xbox One-versjonen for første gang.

Ved siden av å spise pizza jobber 343 Industries også med et nytt Halo.
Halo Infinite ble avduket i fjor sommer »

Siste fra forsiden