Halo: Master Chief Collection skal fikses på onsdag

OPPDATERING: Patchen er utsatt til senere i uken.

Det har ikke blitt så mye onlinespilling for de Halo-frelste.
Microsoft Game Studios

OPPDATERING 18/11: Patchen skulle i utgangspunkte komme onsdag, men har blitt utsatt til senere i uken. 343i trenger mer tid på å få testet ferdig endringene.

Opprinnelig sak følger:

Helt siden lansering 11. november har flere brukere slitt med flerspillerdelen i Halo: Master Chief Collection. Utvikler 343 Industries tok også noen grep før helga for å prøve å bøte på problemene, men nå ønsker de å skvise de siste problemene ut med en oppdatering førstkommende onsdag.

Det er først og fremst kampfinningen i flerspillerdelen som skal finslipes, men 343i gnikker sandpapiret på noen andre problemer også.

Halo: Master Chief Collection er flott – når det fungerer.

– Oppdateringen fokuserer på problemer kampfinningen, men også bugs utenfor kampfinningen, samt en rekke «title-specific issues», skriver 343 Industries på Halo Waypoint.

Går du inn på flerspillerdelen i samlepakken akkurat nå får du beskjed om at du spiller en begrenset liste. Dette var ett av grepene som ble gjort for å sørge for at spillere kunne finne andre spillere over nett. Etter egen erfaring tok det dog likevel et par minutter å komme inn i en kamp sent søndag.

Vår anmelder merket ikke så mye til disse problemene før lansering. Han smelte like fint til med en toppscore og kalte samlepakken «Tidenes beste samlepakke». Kanskje ikke så rart når innholdet er de fire første Halo-spillene, hvorav de to første har fått en durabelig oppussing.

Lanseringsproblemer har det vært over hele fjøla i høst.
Assassin's Creed Unity kom også ut forrige uke, og sliter med sine egne ting »

Siste fra forsiden