League of Legends / Telenorligaen

Han er første norske spiller som blir leid ut til annen klubb

nDurance låner ADC-spilleren til Lions resten av sesongen.

Nikolai «Moodini» Martinsen er nDurance-spiller i resten av høstsesongen av Telenorligaen.

Lions Elektroniske Sportsklubb har annonsert en utleieavtale med nDurance Gaming, som gjør Nikolai «Moodini» Martinsen til nDurance-spiller resten av sesongen i Telenorligaen.

Utleien er det første av sitt slag i det norske e-sportmiljøet, og markerer en spennende utvikling for norsk e-sport. Det er ikke kjent hva nDurance har betalt for å bruke «Moodini», men Lions bekrefter overfor Gamer.no at det er økonomi knyttet til avtalen.

Gjenforenes med «Energy» og «Touch»

Avtalen er i følge pressemeldingen et ledd i utviklingsstrategien til Lions. Den er med på å knytte de to lagene tettere sammen, og man legger vekt på at den vil være gunstig for alle parter.

Leder for nDurance Gaming, Henrik «Svettzor» Årdahl, sier at de har lett etter en ny ADC-spiller en stund, og er veldig glad for at overgangen nå er i boks. Et viktig element her var relasjonene «Xiphious» har til flere av spillerne som allerede er en del av nDurance.

nDurance består nå av:

Vis mer

Vegard «Zeluz» Anda (Top Lane)
Isak «Energy» Pettersen Fjell (Mid Lane)
Anders «Tsharp» Lilleengen (Jungle)
Nikolai «Moodini» Martinsen (ADC)
Omid «Touch» Rosander (Support)

Lions består nå av:

Adrian «Dipzey» Kjellesvik (Top)
Sondre «Biffen» Nygård (Jungle)
Sander «Zhandia» Skogstad (Mid)
Tore «Norskeren» Hoel (Support)
Dennis «Denden» Bui (Innbytter)

– «Xiphious» er uten tvil en av Norges beste ADC-spillere, og han har lang erfaring innen norsk e-sport. Dette kommer til å styrke laget vårt. Som et resultat av at han også har spilt sammen med både Isak «Energy» Fjell og Omid «Touch» Rosander tidligere har han raskt funnet sin plass på laget, forteller han til Gamer.no.

– Samarbeidet med «Touch» vil fort kunne gjøre vår Bot Lane sterkere enn med noen annen ADC-spiller vi har hatt i nDurance til nå. Jeg vil også takke Lions for godt samarbeid i prosessen med å få på plass leieavtalen.

– Dere får se et sterkt nDurance fremover

«Moodini» var en del av Lions mannskapet som vant Telenorligaen i League of Legends i våres. Han er godt fornøyd med overgangen, og legger vekt på at den vil være positiv for hans egen utvikling som spiller. Han mener også at han kan bidra til å gjøre nDurance til et bedre lag.

– Denne overgangen var nok det beste for meg nå, det ga meg masse motivasjon til å spille mer. Jeg tror jeg kommer til å passe veldig godt inn i nDurance. De er flinke til å kommunisere, og de stoler på at jeg kan bære laget når det er behov for det. Jeg jobber veldig godt med mine nye lagkamerater, og har spilt med både «Energy» og «Touch» tidligere. Jeg tror dere vil få se et veldig sterkt nDurance Gaming fremover, sier spilleren selv.

Lions og nDurance deler for øyeblikket tredjeplassen i Telenorligaen, med fire kamper igjen av det ordinære seriespillet. De fire beste lagene går videre til et sluttspill.

nDurance' neste oppgjør i Telenorligaen er mot Celestial Gaming. Du kan se denne kampen på GamerTV lørdag 19. september klokken 18:00.

Siste fra forsiden