Persona 3 til PSP

Håndholdt gjenfødelse

Kultrollespillet gjennomgår personlighetsspalting på nytt format.

Shin Megami Tensei: Persona 3 fikk svært positive kritikker da det ble lansert for et par år siden, og oppfølgeren, Persona 4, ble også god mottatt av spillpressen. Nå har utvikler Atlus kunngjort at de jobber med en relansering av Persona 3 til PSP.

Bilde fra originalutgaven

I Persona 3 spiller du en gutt som blir involvert i et overnaturlig mysterium når han flytter til en japansk storby. Ved hjelp av en mystisk evne som kalles Persona bekjemper han monstrøse skyggevesener for å beskytte byens innbyggere. I tillegg må han balansere heltedådene med et normalt studentliv og sunne forhold til sin medmennesker.

I følge Kotaku blir ikke PSP-utgaven bare en direkte overføring, men en ny utgave med ekstra materiale som ikke fantes i PlayStation 2-versjonen. Den største nyheten er at du nå kan velge å spille som ei jente, noe som nødvendigvis må ha stor innvirkning på flere aspekter av spillets historie. Hvor stor forandringen blir vet vi ikke, men det lille som fines av bildemateriale indikerer at enkelte karakterer byttes ut med nye.

Utover dette blir det også noen forandringer i spillmekanismen. Den eneste som er avslørt hittil er at du nå kan kontrollere dine allierte direkte i kamp i stedet for å måtte overlate dem til datamaskinen.

Persona 3 Portable slippes i november i Japan. Resten av verden må pent smøre seg med tålmodighet.

Siste fra forsiden