Eventyrbrus møter Alopex - Telenorligaen

Har allerede vunnet like mange kart denne sesongen som de klarte i høst

Likevel sier Eventyrbrus-trener Espen «Schnugaf» Onarheim at hovedsaken er å ha det gøy.

Privat/Blizzard/montasje Gamer.no

Eventyrbrus og Alopex skal måle krefter i andre runde av Overwatch i Telenorligaen våren 2018. Alopex spilte uavgjort mot Vicious and Delicious forrige helg, mens Dynasty ble for sterke for Eventyrbrus.

SLIK SPILLES RUNDE TO AV OVERWATCH I TELENORLIGAEN

Vis mer

Kl 20:00: Alopex - Eventyrbrus
Kl 20:00: Øygarden - Lithium
Kl 20:00: Dynasty - Toppen
Kl 20:00: BX3 - 5 and a Half Men
Kl 20:00: Vicious and Delicious - Riddle

Alle kampene spilles søndag 4. februar.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider.

Et plaster på såret for Eventyrbrus er at de vant et kart, og tangerte med det antallet kart de vant forrige sesong.

Kampen ser du på Gamer.nos Twitch-kanal fra klokken 20:00 »

Spiller for å ha det gøy

Eventyrbrus-trener, Espen «Schnugaf» Onarheim.
Privat

Det var lite som minnet om et eventyr for Eventyrbrus i høst. Ett kart var alt de klarte å vinne, men de fikk lov å fortsette på øverste nivå siden så mange andre lag trakk seg. De heller begredelige resultatene tynger imidlertid ikke på stemningen i laget som omtaler seg selv som Telenorligaens «Meme Underdogs».

Disse spiller for Eventyrbrus

Vis mer

Trygve «Skoiar» Tveita (Main Tank)
Mats Frode «Gen» Cjis (Off-tank)
Haakon Vetle «Far» Solvik (Support)
Jørgen «Yogibear» Røgeberg (Support)
Tommy «Cerus» Førland (DPS)
Jens Christian «NeTelf» Fleten (DPS)
Espen «Schnugaf» Onarheim (Trener)
Daniel «Fabe» Ekerhovd (Innbytter)
Rune «mtn» Tengs (Innbytter)

– Ambisjonene våre for sesongen er å ha det gøy. Vi føler vi er med på å sette en standard på hvordan det sosiale i ett e-sportlag skal være, og har etter hvert som vi har deltatt i Telenorligaen blitt mer i grad av et samfunn fremfor et seriøst lag, sier Eventyrbrus-trener, Espen «Schnugaf» Onarheim.

– Vi har mye kontakt med spillere fra andre lag og spiller ofte med dem. Flere av dem kan skrive under på at vi er en kaotisk gjeng når det kommer til selve utførelser i treningskamper, men jeg tror det er vanskelig å finne et lag som har bedre samhold enn det vi har i dag, og har hatt det siste året. Det er klart det hadde vært gøy å vinne, men det er en sjarm i det å være de håpløse gutta som gjør narr av seg selv på norsk toppnivå, mener «Schnugaf».

Håper på mer enn ett kart

Selv om det viktigste for eventyrerne er å ha det gøy, håper de på å vinne mer enn ett kart, som var det de endte med i høst, og som de allerede har klart etter bare én kamp i vårsesongen.

– Trass i spådom fra Gamer.no, er vi vel litt i modus med at vi er «The Meme Underdogs» i de fleste kampene vi skal spille i Telenorligaen. Så vi kjører på med å spille til det nivået vi klarer og ser om vi får tatt en sesong med mer enn ett kart vunnet totalt, sier «Schnugaf».

Det så bra ut etter første kart mot Dynasty forrige helg, men Dynasty fikk hentet seg inn fra og med kart nummer to, og viste en sterkere organisering enn det Eventyrbrus klarte.

Les også
Anmeldelse: Overwatch

– Det ble litt uorganisert i dagene som ledet opp til vår første kamp. Vi hadde noen karer på prøvespill som ble fullført bare noen få dager før kampen. En av DPS-ene våre kunne heller ikke spille kampen og vi måtte plassere inn «Skoiar» som projectile-DPS og «Fabe» som main-tank. De er begge flinke på disse rollene, men med bare noen få treningskamper med den oppstillingen under beltet, ble det litt kaotisk i form av kommunikasjon mellom medlemmene i laget, og en del misforståelser om hva som skulle gjøres, forklarer «Schnugaf».

Alopex-support, Trine «Triha» Haanæs.
Privat

Håper å gi motstand

I motsetning til Eventyrbrus, er Alopex et ganske så ferskt lag. Laget har i så måte en noe mer beskjeden tilnærming til sin eksistens enn kveldens motstander.

– Vi er spente på kampen i morgen, og personlig er jeg litt usikker på hva vi kan forvente. De har jo erfaring fra ligaen fra tidligere, så det er klart de har en fordel sånn sett. I tillegg har de spilt sammen lenger, noe vi ikke har. Vi er et ganske nytt lag, hvor noen av oss har erfaring fra ligaen i ulike divisjoner, mens andre er forholdsvis ferske, slik som meg, sier Alopex-support, Trine «Triha» Haanæs.

Som et nytt lag i førstedivisjon er ambisjonene for sesongen først og fremst å bli bedre og mer samspilte.

Disse spiller for Alopex

Vis mer

Joakim «Menphz» Imingen (Off-tank)
Trine «Triha» Haanæs (Support)
Marius «HuxD» Skullestad (Flex/Support)
Andreas «juletre3» Larsen Sundbø (DPS)
Marius «birkeland» Birkeland (Main Tank)
Bjørn Andre «Additem» Ringdal (Flex/DPS)

– Denne sesongen sikter vi mest mot å bli bedre som et lag og lære underveis. Ikke bare av egne prestasjoner, men også av de vi møter. Den første kampen vi hadde var for min del litt preget av at jeg var nervøs, men jeg er alt i alt veldig fornøyd med kampen og resultatet. Vicious and Delicious var på enkelte områder mer organisert enn oss, og det var nok det de vant oss på to av kartene, forklarer «Triha».

– Vi håper fremover at vi kan gi de vi møter gode kamper, uansett om det blir seier eller tap, avslutter hun.

Siste fra forsiden