– Vurderer Inception-spill

Haraball

Regissør Christopher Nolan drømmer om å gjøre storfilmen skikkelig interaktiv.

Den utrolige filmen Inception, med Leonardo Di Caprio i hovedrollen, ble en kassasuksess. På verdensbasis har drømmethrilleren spilt inn hele 4,9 milliarder kroner så langt.

Trailer for Inception.

Christopher Nolan sto for regi i filmen, og hans neste prosjekt er en tredje Batman-film. Ifølge GameSpot er han også meget lysten på å gjøre visuelt slående Inception om til spill.

– En av tingene vi ser nærmere på er å utvikle et spill basert på verdenen vi ser i filmen. Det er mange ideer som bare ikke får plass i filmformatet som passer i spill, sier Nolan til Variety.

En eventuell utvikler og utgiver ble ikke nevnt, ei heller formater. Filmen blir imidlertid distribuert av Warner Bros., som også har sin egen spilldivisjon. En slippdato er nok ganske langt unna.

– Dette er noe vi må snakke om og gjøre på lang sikt, om et par år, sier Nolan.

Et slikt spill vil i så fall være andre spillmatisering av en Nolan-film. Batman Begins-spillet kom i 2005, og jeg vurderte det selv til å være et ganske så bra filmspill (ufullstendig anmeldelse, jeg ga spillet 7/10). La oss håpe Inception kan heve lista ytterligere.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden