Hardware Online AS heleid av Orkla Media

I januar ble det kjent at Orkla Media kjøpte seg inn på eiersiden i Hardware Online AS, som blant annet utgir Gamer.no. Nå har medieselskapet kjøpt de resterende aksjene og står dermed som heleier av forlaget.

I en pressemelding sendt ut i dag tidlig, offentliggjøres det at Orkla Media overtar hele Hardware Online AS, som står som utgiver av forbrukernettstedene Gamer.no, Hardware.no, Akam.no, Amobil.no med flere.

- Orkla Media gir oss mange spennende muligheter og ikke minst større handlefrihet. Med de andre nettstedene tilknyttet Orkla Media når vi på månedsbasis ca 1,5 millioner unike lesere. Det gjør oss til en av de større aktørene i markedet, uttaler daglig leder i Hardware Online AS, Per Øivind Skard.

Overtagelsen av Hardware Online AS får ingen redaksjonelle konsekvenser for Gamer.no, men gir oss i større grad mulighet til å levere redaksjonelt innhold til ukepresse, dagspresse og lokalradioer som eies av Orkla Media. På nettstedet vil fortsette som før, med nyheter, uavhengige tester og annet spennende stoff om data- og videospill. Vårt mål er å være en grundig veiviser for alle som er interesssert i spill.

Orkla Media er en del av Orkla-konsernet og er Nordens femte største medieselskap. Selskapet bedriver virksomhet innenfor områdene dagspresse, ukepresse, lokalradio/lokal TV, elektronisk publisering og direkte markedsføring. Eierforholdet mellom Hardware Online AS og Gamer.no står uforandret. Hardware Online AS eier 50% av Gamer.no.

Siste fra forsiden