Transformers - Xbox Game Pass

Hasbro vil ha gamle Transformers-spill på Game Pass – mener Activision har rotet bort harddiskene de ligger på

Selskapet håper at Microsoft kan rydde opp.

Activision

Oppdatering 3. august: Hasbro har trukket tilbake utsagnet om at Activision har mistet harddiskene som inneholder flere Transformers-spill. I en uttalelse til VGC sier selskapet at dette var feil.

– For å gjøre det klart: kommentarer som antydet at Transformers-spillene er blitt borte var feil. Vi beklager overfor Activision og er lei oss for at noe kan ha vært forvirrende. De har vært flotte samarbeidspartnere og vi ser frem til fremtidige muligheter hvor vi kan jobbe med dem.

Opprinnelig sak følger.

Microsofts planlagte oppkjøp av Activision Blizzard ser ut til å være på vei mot godkjenning, med bare det britiske konkurransetilsynet igjen å overbevise. Xbox-sjef Phil Spencer har tidligere hintet om at kjøpet kan resultere i gjensyn med enkelte gamle spillserier, og blant de som håper på et comeback er Transformers-maker Hasbro.

I et intervju med nettstedet Transformers World uttalte Hasbro at det gjerne vil ha Transformers-spill på Xbox Game Pass. Problemet er bare at Activision angivelig har rotet dem bort.

Transformers: Devastation.
Activision

– Dessverre er Activision visstnok ikke sikre på hvilke harddisker spillene ligger på i bygningen deres. Når et selskap spiser et selskap som spiser et selskap blir ting borte, og det er veldig frustrerende.

Hasbro-gjengen har likevel et håp om at Microsoft vil få ryddet opp i sakene etter oppkjøpet er fullført.

– Håpet er at nå som kjøpsavtalen kommer seg videre med Microsoft og Xbox kan de kanskje gå gjennom alle arkivene og hver harddisk for å finne alt sammen, for det hadde vært lett å slenge dem inn på Game Pass. Vi vil at de spillene kommer tilbake slik at folk har en sjanse til å spille dem.

Hvor ivrige Microsoft er etter å hente frem Transformers-spillene gjenstår selvfølgelig å se. Blant titlene som ikke lenger er tilgjengelige for digitalt kjøp, trolig på grunn av utgåtte lisenser, er Transformers: Fall of Cybertron, Transformers: Rise of the Dark Spark og Transformers: Devastation.

LES OGSÅ: Microsoft slår hardt ned på emulering på Xbox – bannlyser konsoller og kontoer »

Siste fra forsiden