Redd verden på tredve sekunder

Hastverk er lastverk

I Half-Minute Hero har du hastverk med å begå heltedåder.

Japanske rollespill er kjent for å være svært lange, og i noen av de mindre velgjorte spillene blir man ofte heftet av en mengde ekstra kamper for å bygge opp erfaring og gull. I lovende Half-Minute Hero fra Marvelous Entertainment skal du bygge opp erfaringsnivåer, finne utstyr og redde verden på tredve sekunder.

Jeg har ikke tid til å redde verden

Spillet foregår i en verden herjet av en lang rekke onde fyrster. Menneskehetens sivilisasjoner er ødelagte av den konstante krigingen, og nå er du deres eneste håp. Som den siste vismann må du forene fire helter fra forskjellige tidsperioder og bruke dem til å beseire den aller mektigste av mørkets mange fyrster.

De fire heltene har hver sin spillmodus med tilhørende mekanismer. En unge helt med flott hår må gjennom en serie miniversjoner av japanske rollespill, mens en prinsesse skal takle skytespillinspirerte brett. Som ridder skal du beskytte en magiker mot horder av uhyrer, og i rollen som narsissistisk fyrste får du bryne deg på ministrategispill.

Hver av de fire får tredve brett hver, og alle må løses på under tredve sekunder. Trass i den tilsynelatende korte tiden det burde ta å gjennomføre loves vi ti til femten timers spilletid. Det hele skal ha en humoristisk vri, god gammeldags 8-bits grafikk og et lydspor bestående av hardrock.

XSEED Games slipper spillet i Statene en gang i høst. Rising Star Games har rettighetene til en eventuell Europa-lansering, men noen dato har foreløpig ikke blitt kunngjort.

Siste fra forsiden