Store endringer i FaZe

Håvard «rain» Nygaard får nye lagkamerater nok en gang

FaZe Clan henter inn Olof «olofmeister» Kajbjer fra Fnatic og Ladislav «GuardiaN» Kovács fra Natus Vincere.

Håvard «rain» Nygaard får to nye lagkamerater.
Adela Sznajder/DreamHack

DISSE SPILLER FOR FAZE

Vis mer

Håvard «rain» Nygaard
Finn «karrigan» Andersen
Nikola «NiKo» Kovač
Ladislav «GuardiaN» Kovács
Olof «olofmeister» Kajbjer

Etter skuffende resultater den siste tiden, hvor laget gikk på en skikkelig smell under PGL Major Krakow, ser FaZe seg tvungen til å hente inn nytt blod. Ut av startoppstillingen går finske Aleksi «allu» Jalli og franske Fabien «kioShiMa» Fiey.

Henter to superstjerner

Olof «olofmeister» Kajbjer skal forsøke å ta FaZe til nye høyder. Her fra da laget hans fnatic sist vant en turnering, IEM Katowice 2016.
Joe Brady/ESL

For å gjenreise FaZe som et av de beste lagene i verden er superstjernene Ladislav «GuardiaN» Kovács og Olof «olofmeister» Kajbjer hentet inn fra henholdsvis Natus Vincere og Fnatic.

Sistnevnte ble så sent som i 2015 kåret til verdens beste spiller. Sammen med sine tidligere lagkamerater har svensken i løpet av sine tre år i organisasjonen vunnet en rekke turneringer, blant annet to majors.

Med sin gamle lagoppstilling tok stjernelaget seg til fem finaler i ulike turneringer og toppet det hele ved å vinne Starladder StarSeries Season 3.

Sikter mot toppen

I pressemeldingen til den amerikanske organisasjonen fremmes det en enorm positivitet til den nye startoppstillingen. Hovedpersonen selv, Olof, hadde blant annet følgende å si:

– FaZe er en utrolig organisasjon med fantastiske fans. Spillerne er noen jeg selv beundrer både som spillere og mennesker. Jeg ser på dem som venner jeg deler samme sult, forpliktelse og mål om å bli verdens beste Counter-Strike-lag. Jeg har ikke følt den samme energien og begeistringen på en veldig god stund. I dag er starten på noe nytt og eget. Vi ses i spillet og i arenaene.

På tross av den siste tids skuffelser er FaZe, med Håvard «rain» Nygaard i spissen, likevel invitert til en rekke turneringer. Laget er invitert til Dreamhack Masters Malmø, ESL Pro League Season 6, ELEAGUE CS:GO Premier 2017, ESL One New York 2017 og IEM Oakland 2017. Førstnevnte skytes i gang allerede 30. august og det er knyttet stor spenning til hvordan det nye stjernelaget vil gjøre det.

Siste fra forsiden