Haze-slippdato er satt

Dop og skyting i mai

Actionspillet Haze har endelig fått fastsatt en butikkdato. Det blir dystopisk fremtidskrig neste måned.

Utviklingen av skytespillet Haze har blitt plaget av flere forsinkelser og mye usikkerhet om når det ville bli ferdig. I februar kunne utgiver Ubiosft endelig forsikre om at spillet kom til våren og nå har de spikret en slippdato. Haze blir sluppet i Norge den 22. mai, dagen før resten av Europa.

Haze er foreløpig eksklusivt for PlayStation 3, selv om det også ble annonsert til Xbox 360 og PC tidligere. Ubisoft vil fortsatt ikke si om disse utgavene er kansellert for godt eller om de vil bli sluppet en gang i fremtiden.

Haze er et førstepersonsskytespill lagt til en dystopisk fremtidsverden. Det mektige privateide selskapet Mantel Global Industries har påtatt seg rollen som verdenspoliti, og du spiller en av soldatene deres.

Som sersjant Shane Carpenter blir du sendt for å forhindre et opprør i Sør-Amerika. Til å hjelpe deg har du superdopet Nectar som gjør deg sterkere og raskere en vanlige dødelige. Haze lar deg bruke (og misbruke) Nectar på ulike måter. Du kan for eksempel gi fienden en overdose av stoffet for å sende ham rett i galskap og død.

Vi loves også en solid flerspillermodus som lar opptil fire stykker kjempe sammen eller mot hverandre lokalt og over nettet.

Haze er utviklet av Free Radicals, som tidligere er kjent for Timesplitters-serien.

Siste fra forsiden