Haze utsettes ytterligere

Spennende skytespill trenger tid

Ubisoft bekrefter at Haze til PlayStation 3 kan bli betydelig forsinket.

Nok en gang har skytespillet Haze, som i hvert fall i første omgang skal være PlayStation 3-eksklusivt, blitt utsatt. Ubisoft forteller nå at spillet kommer en gang i løpet av finansåret 2008-2009.

Det betyr at spillet kan komme så sent som i slutten av mars 2009.

Ubisoft får ikke siktet seg inn på en nøyaktig utgivelsesdato for Haze.

Spillgiganten kan imidlertid melde om at de har hatt et godt finansår, og har solgt spill for over én milliard dollar i periodens første ni måneder. Det er opp nesten 300 millioner dollar fra samme periode i fjor.

Oppsvingen er mye takket være Assassin's Creed, og man har nå sendt over fem millioner kopier ut fra produksjon verden over.

Når det gjelder etterlengtede Haze, foregår det tjue år inn i fremtiden, i en tid der regjeringene har begynt å la multinasjonale selskaper ta over militære operasjoner.

Du spiller Jake Carpenter, som nylig har vervet deg for hæren til selskapet Mantel, og nå gleder du deg til å kjempe for den gode saken. Mantels soldater er nemlig verdenskjent for sin effektivitet mot terrorister, takket være høyteknologiske våpen og utstyr.

PS. Ifølge Ubisoft er det også et nytt Prince of Persia-spill på vei en gang før 31. mars 2009. Vi venter spent på mer informasjon.

Siste fra forsiden