Heavy Rain-film nærmer seg

Prosjektet har fått en kjent skikkelse til å skrive manuset.

Det er snart ett år siden Heavy Rain kom ut på PlayStation 3, og det var utvilsomt et av de mest omdiskuterte spillene i 2010.

Ga det oss unik interaksjon og historiefortelling? Eller var det bare én gimmick etter den andre? Debattene rundt actioneventyret var mange.

Heavy Rain i spillform.

Det er ingen hemmelighet at filmen er en sterk inspirasjonskilde for den kreative kraften bak Heavy Rain, franske David Gage hos utvikler Quantic Dream. Nå ser det da også ut til at en filmatisering virkelig har fått vann på mølla.

Filmbransjenettstedet Variety melder nemlig at manusforfatter og regissør David Milch har fått ansvaret for å lage et knallsolid manus av spillet. Milch står bak TV-serier som NYPD Blue og Deadwood. Navnet på filmen blir trolig Rain.

– Han er en perfekt partner for oss på denne filmen. Milch har en fantastisk evne til å gjøre intense og komplekse historier om til gripende drama, sier produsent Bob Shaye.

Milch starter i jobben så snart han er ferdig med første sesong av den nye HBO-serien Luck.

Det er foreløpig ikke kjent når Rain kommer, ei heller hvem som skal spille de ulike rollene.

Hvis du fortsatt ikke har somlet deg til å teste Heavy Rain, kan du jo ta en kikk på vår anmeldelse av spillet.

– Det er et utrolig ambisiøst spill, med skyhøye produksjonsverdier, mengder av genuint minneverdige scener og en spennende historie, som i tillegg føles fullstendig unikt på markedet, skrev vår anmelder, Joachim Froholt.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden