Counter-Strike: Global Offensive / Gfinity

Heftig turnering med over 600 000 kroner i potten starter fredag

Følg med på helgens Gfinity Summer Masters I.

Titan og Kenny «kennyS» Schrub er i form for tiden, og ønsker naturligvis å kjempe seg til en seier i London.
Abraham Engelmark/DreamHack

Gfinity Summer Masters I

Vis mer

Åttelags-turnering i London fra 26. til 28. juni. Førstepremien er på overkant av 300 000 kroner. Turneringen spilles best-av-tre i gruppespillet og semifinalene, og best-av-fem i finalen.

Gruppe A:
Ninjas in Pyjamas
Titan
dignitas
SK Gaming

Gruppe B:
EnVyUS
Virtus.Pro
Cloud9
mousesports

Førstkommende fredag braker det løst i Gfinity Arena i London, når åtte topplag i Counter-Strike: Global Offensive skal møtes til dyst for å kjempe om premiepotten på omlag 600 000 kroner i Gfinity Summer Masters I.

Storlagene fnatic og TSM glimrer med sitt fravær i turneringen, noe som skyldes prioriteringer i og med at det florerer med turneringer i Counter-Strike: GO for øyeblikket. Dermed har Gfinity måtte vike for denne gang. Inn kommer i stedet spennende lag som dignitas, SK Gaming og mousesports.

Den gamle stormakten, mousesports, ønsker selvfølgelig å vise seg frem mot topplagene de kan møte i Gfinity-turneringen, siden det har vært få sjangser for laget på lokale turneringer den siste tiden. Laget har alltid blitt sett på som et «online-lag».

Spiller i Gfinity sin dedikerte e-sportsarena

Etter en lang rekke med dårlige resultater ønsker naturligvis den svenske kanonen å vise seg frem i London. Samtidig så har et annet storlag, Virtus.Pro slitt med dårlige resultater, men har vist god form i de siste turneringene på nett. Det er ventet at gruppe B blir meget spennende og jevn.

Cloud9 har blitt utskjelt for elendige resultater på europeisk jord før, og vil naturligvis satse på å endelig komme seg videre fra gruppespillet.

Turneringen spilles i Gfinity sin egne dedikerte e-sportarena i London. Arenaen som rommer rundt 600 personer har tidligere blitt brukt i Spring Masters-turneringene Gfinity arrangerte tidligere i år. I Spring Masters II var det fnatic som stakk av med seieren, men er som nevnt tidligere ikke til stede for å forsvare denne. EnVyUS som vant Spring Masters I blir dermed sett på som tittelforsvarer denne gang, og ønsker selvfølgelig å forsvare denne.

Turneringen starter fredag klokken 17:00 norsk tid, og kan selvfølgelig sees direkte på GamerTV.

Siste fra forsiden