Hellboy-spill på vei

Konami har kunngjort at de vil bringe Hellboy til spillverdenen. Dessuten jobber mannen bak Hellboy-filmen med et postapokalyptisk actionspill.

Konami kunngjorde for noen dager siden at de ville bringe Hellboy til PS3, Xbox 360 og PSP. Spillet deres skal være basert på tegneserien ved samme navn, og lar spillerne lede superhelten Hellboy gjennom seks unike områder, som alle kan ødelegges. Hellboy er på jakt etter ei gal heks, og underveis kommer han over et hemmelig komplott hvor den onde Hermann von Klempt søker verdensherredømme.

Konami forteller at spillet tilbyr en heftig, taktisk nærkampopplevelse hvor spillerne får bruke et kontekst-sensitivt kampsystem for å ta ut horder av fiender. De ødeleggbare områdene gir dem også ekstra taktiske muligheter, og vrakgods fra omgivelsene kan dessuten brukes som våpen. Om ønskelig kan to spillere samarbeide om å redde verden (da som andre figurer fra Hellboy-universet).

Omgivelsene bringes til live ved hjelp av avansert lyssetting og tekstureringsteknikker. Spillet utvikles av australske Krome Studios, og skal etter planen lanseres i 2007. Vi forventer selvsagt en del forskjeller mellom PSP-versjonen og versjonene til PS3 og Xbox 360, men for øyeblikket har vi ikke spesifikk informasjon om disse.

Mens vi snakker om Hellboy, kan vi ta med at mannen bak Hollywood-filmen om denne røde superhelten, Guillermo del Toro, jobber sammen med Bloodrayne-utviklerne i Terminal Reality for å lage et postapokalyptisk actionspill. Det lille vi vet om spillet stammer fra Hollywood Reporter, og her fortelles det at spilleren begynner som en vanlig person på en vanlig dag, men at ting gradvis blir verre og verre.

For å overleve de utrivelige hendelsene må spilleren overleve ved å forme allianser med ulike vesener, samtidig som de må være i stand til å gjøre endringer i strategien sin etter som situasjonen krever det. Guillermo del Toro har fortalt at han ønsket å lage et spill med en ekte begynnelse, midt og slutt, og at enkelte elementer kommer til å bli veldig skumle.

Siste fra forsiden