Helldivers 2

Helldivers 2 innfører øvre grense for antall samtidige spillere

Serverne takler ikke mer enn 450 000 av gangen.

PlayStation

TLDR

  • Helldivers 2 hadde en vellykket lansering på PC og PlayStation 5, men opplevde utfordringer knyttet til langt større pågang enn forventet av utvikler Arrowhead.
  • Spillere slet med å logge seg på i helgen, som førte til at Arrowhead innførte en begrensning på 450 000 samtidige spillere for å unngå overbelastning av serverne.
  • Teamet jobber med sine samarbeidspartnere om å få økt serverkapasiteten, men når det vil skje er foreløpig uklart.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Helldivers 2 fikk en braklansering på PC og PlayStation 5 tidligere denne måneden. Faktisk har pågangen vært langt større enn utvikler Arrowhead hadde forventet, og i helgen gikk alt i ball.

LES OGSÅ: Helldivers 2 er PlayStations hittil største PC-lansering »

Mange spillere slet med å i det hele tatt få logget seg inn for å kunne spille. De som kom inn opplevde at mye gikk galt, inkludert manglende utbetaling av belønninger fra oppdrag. Nå har studioet tatt affære.

Begrenser antall spillere

I en melding på Discord (via Wario64) forteller Arrowhead at de har vært nødt til å innføre en øvre grense for antall spillere. Inntil videre setter utviklerne et makstak på 450 000 samtidige spillere, for å forhindre videre overbelastning av serverne.

Helldivers 2.
PlayStation

Utvikleren skriver videre at det jobber med sine samarbeidspartnere for å få løst problemet. Hvor lang tid det vil ta er foreløpig uklart. Den nyeste meldingen fra spillets Twitter-konto forteller imidlertid at teamet håper å få økt serverkapasiteten så snart som mulig.

I andre Helldivers 2-nyheter kunngjorde studiosjef Johan Pilestedt nylig at spillet vil forbli utelukkende samarbeidsfokusert. Det foreligger ingen planer om å legge til spiller-mot-spiller-kamper i opplevelsen, da Arrowhead ønsker å unngå dårlig oppførsel.

Les vår anmeldelse av Helldivers 2 »

Siste fra forsiden