Helldivers 2

Helldivers 2 sparker ut spillere som er inaktive

Arrowhead prøver nye triks for å kutte ned på serverkøer.

PlayStation PC

TLDR

  • Helldivers 2 har et stort problem med lange køer for innlogging, og som resultat har mange spillere sluttet å logge seg ut for å holde på plassen sin.
  • Utvikler Arrowhead har nå implementert en oppdatering hvor spillere som er inaktive i 15 minutter blir sendt til hovedmenyen.
  • Arrowhead er fortsatt i en prosess for å løse flere utfordringer, men har bekreftet at serverkapasiteten for spillet er utvidet.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Helldivers 2 fortsetter å være mer populært enn hva spillet kan takle. Stadig flere melder om lange køer for å få logget seg inn. Som resultat har mange spillere bare sluttet å logge seg ut, slik at de beholder plassen sin.

Nå har utvikler Arrowhead tatt grep for å få slutt på dette, i håp om å frigjøre plass for de som faktisk har tenkt til å spille.

Den nyeste oppdateringen for Helldivers 2 setter en grense på hvor lenge man kan være inaktiv før man blir sparket ut. Heretter blir spillere som ikke foretar seg noe på 15 minutter sendt tilbake til hovedmenyen.

Helldivers 2.
PlayStation PC

Tiltaket er noe fans har bedt om i lang tid. Det er imidlertid ingen fullstendig løsning på problemet, og via Steam erkjenner Arrowhead at det fortsatt gjenstår mye jobb før alt virker som det skal.

  • PlayStation 5-spillere kan støte på feilkoden 10003001 på innloggingsskjermen
  • Begrenset innloggingsfrekvens nå mange logger seg inn samtidig
  • Spillere kan bli frakoblet mens de spiller
  • Belønninger og annen fremdrift kan bli forsinket eller ikke utdelt

Dette er blant utfordringene teamet fortsatt jobber med å få orden på. På Twitter bekreftet Arrowhead-sjef Johan Pilestedt for øvrig at serverkapasiteten for spillet nå er utvidet. Det kommer etter at en øvre grense på 450 000 samtidige spillere ble innført tidligere denne uka.

Les vår anmeldelse av Helldivers 2 »

Siste fra forsiden