Helldivers 2 - mech

Helldivers 2-spillere får snart ta med kjemperoboter ut i kamp

– Klare for utplassering på slagmarken snart.

Arrowhead Studios

TLDR

  • Arrowhead har bekreftet at mechs, svære robotdrakter med maskingevær og raketter, er på vei til Helldivers 2.
  • Akkurat når disse draktene kommer er foreløpig ikke spikret, men ifølge utvikleren skal de dukke opp «snart».
  • Arrowhead-sjef Johan Pilestedt har også avkreftet rykter om at studioet skal kjøpes opp av PlayStation, utgiveren av Helldivers 2.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Rykter om såkalte «mechs» – svære robotdrakter som spillere kan klatre inn i – har svirret rundt Helldivers 2 i det siste. Onsdag tok utvikler Arrowhead bladet fra munnen og bekreftet at de er på vei.

I en melding fra spillets offisielle Twitter-konto bekreftet studioet at det mer spesifikt er snakk om EXO-45 Patriot Exosuits. Basert på tegningen du kan se nedenfor er disse utstyrt med både maskingevær og raketter.

Robotdrakene inntar slagmarken «snart», men akkurat når det blir er foreløpig ikke fastsatt.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I andre Helldivers 2-nyheter tok Arrowhead-sjef Johan Pilestedt nylig for seg rykter om at studioet kanskje skulle kjøpes opp. Ifølge ryktene var PlayStation – utgiveren av spillet – ute etter å snappe opp Arrowhead. Sånn er det imidlertid ikke.

– Dette er ikke ekte. Med mindre jeg har gått glipp av noe, sa Pilestedt på Twitter som svar på spørsmål om det potensielle oppkjøpet.

Helldivers 2 fortsetter å gjøre det sterkt på Steam, der det daglig har over 400 000 samtidige spillere. Arrowhead virker også å ha fått kontroll på de største serverproblemene som plaget spillet i lengre tid.

Les vår anmeldelse av Helldivers 2 »

Siste fra forsiden