Helsprøtt skytespill fra Square Enix

Helsprøtt skytespill fra Square Enix

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Har du lyst til å plaffe ned fiender iført overdimensjonerte kaninhoder? Da er kanskje JRPG-ekspertene Square Enix' nye skytespill Gun Loco noe for deg.

Utgiveren hevder selv at skytespillet vil være en helt ny tilnærming til tredjepersons skytespill-sjangeren.

Foreløpig er lite kjent om spillet, men fra pressemeldingen får vi vite at handlingen starter på en avsidesliggende fengselsplanet, hvor fangene bryter ut fra sine celler.

Videre vil spillere få sloss i verdenens byer og sivilisasjoner mot sine tidligere medfanger. Hver spillbar figur har ifølge Square Enix et bredt utvalg av våpen og slakte- og drepeanimasjoner.

Fangenes absurde utseende er først skapt som actionfigurer av designeren Kenny Wong, og har siden blitt skannet inn og brukt i spillet.

Gun Loco er eksklusivt til Xbox 360. Mer informasjon kommer trolig på spillets hjemmeside i løpet av onsdagen. Se også spillets trailer nedenfor.(Kilde: CVG)

Kommentarer (3)

Forsiden akkurat nå

Til toppen