Demonisk taktikk i 2010

Helter, demoner og pingviner

PSP-utgaven av Disgaea 2 kommer til Europa.

Ifølge Eurogamer har Nippon Ichi kunngjort at en PSP-utgave av det taktiske rollespillet Disgaea 2: Cursed Memories er på vei til Europa. Nøyaktig når det slippes vet vi ikke, med det blir en gang i løpet av 2010. Det er også omdøpt til Disgaea 2: Dark Hero Days.

Pingvindomstol

Historien handler om en fredelig verden som blir erobret av demonkongen Zenon. Han gjør menneskene om til demoner, men den unge krigeren Adell unnslipper forbannelsen. I et forsøk på heve den får han moren sin til å tilkalle Zenon, men ritualet mislykkes og tilkaller den bortskjemte datteren hans i stedet. Dermed legger Adell og jenta ut på reise for å finne Zenon.

Som resten av serien tar ikke Disgaea 2 seg selv så veldig høytidelig, og det blir møter med både en avdanket actionhelt, ninjapirater og svært eksplosive pingvindemoner. Denne utgaven får også en ekstra historiemodus hvor vi får bevitne slutten på den nevnte actionheltens karrière.

Disgaea 2 har alle de vanlige funksjonene vi kjenner fra andre Disgaea-spill. Figurer kan plukkes opp og kastes over slagmarken, nye monstre kan tilkalles ved å beseire dem i kamp og de som er glad i bygge opp erfaringsnivåer og utstyr får mer en nok å henge fingrene i.

Dark Hero Days benytter også noen av nyvinningene fra Disgaea 3 , og har nye klasser, spillfigurer, sjefer og spesialangrep. Det fines nedlastbart innhold til spillet, men det er uklart om dette kommer til Europa.

Siste fra forsiden