Her er alle spillene du kan spille på Nintendo Switch fra dag én

Nintendo har lagt til noen ekstra spill i slipplanen.

Fast RMX byr på hesblesende fremtidsracing.
Shin'en Multimedia

Nintendo Switch slippes i Norge 3. mars. Nintendo har klart å skape mye blest om sin nye hybridkonsoll, men hvorvidt konsollen blir en suksess eller ikke, avhenger av spillene.

Les også: Nintendo Switch endrer spillereglene »

Nå er det klart at ytterligere tre spill er klare, nemlig Snipperclips: Cut it out, together!, Fast RMX og Shovel Knight: Specter of Tornment. Begge spillene ble annonsert tidligere i år, men nå er det offisielt at begge vil være tilgjengelige på lanseringsdagen.

Snipperclips: Cut It Out Together! er et nytt hjernetrimspill fra Nintendo.
Nintendo

Snipperclips: Cut it out together er en annerledes hodetrimspill fra Nintendo og den uavhengige utvikleren SFB Games. Her kan opp til fire spillere løse ulike oppgaver ved hjelp av bevegelsessensorene i de særegne Joycon-kontrollerne. Spillet ser ut til å slekte like mye på WarioWare-serien som Nintendos klassiske partyspill.

Racing fra fremtiden

Fast RMX er en oppdatert versjon av Fast Racing Neo, opprinnelig utviklet for Wii U, av det tyske utviklerselskapet Shin'en Multimedia. Dette kjørespillet er laget over samme lest som F-Zero og Wipeout, og byr på krevende, forrykende ekstremkjøring.

Shin'en garanterer at Fast RMX vil klare 60 bilder i sekundet med en oppløsning på 1080p. Spillet byr på 30 baner og 15 ulike kjøretøy. Fast Racing Neo ble beryktet for sin høye vanskelighetsgrad, og Fast RMX ser ikke akkurat lettere ut.

Shovel Knight: Specter of Torment kommer først til Nintendo Switch.
Yach Club Games

Tredje spill ut, Shovel Knight: Specter of Tornment, er en ny kampanjedel til det kritikerroste plattformspillet Shovel Knight. Denne kampanjen vil slippes til andre formater senere i år, men inntil videre vil den altså kun være å få på Nintendo Switch.

Les også: Nintendo Switch kan få et todimensjonalt Zelda-spill

Her er den foreløpige listen over alle annonserte Switch-spill for 2017:

Tilgjengelig på lanseringsdagen:

Les også
Nintendo Switch-oppdatering introduserer etterlengtede funksjoner

Kommer senere i år:

Følgende spill er annonsert, men har ennå ikke fått lanseringsdato:

  • Disgaea 5 Complete
  • Fire Emblem Warriors
  • Minecraft: Story Mode
  • Rayman Legends
  • Shin Megami Tensei
  • Syberia 3
  • The Binding of Isaac: Afterbirth+

Siste fra forsiden