Nå er det bekreftet: Skyrim kommer til Nintendo Switch

Bethesda har omsider gjort slutt på ryktene.

Bethesda liker Nintendo Switch, og Skyrim kommer såvisst til konsollen, som det her antydes i Switch-traileren fra en tid tilbake.
Skjermdump/YouTube

Da Nintendo først kunngjorde sin nye spillkonsoll var det med en trailer som viste et glimt av The Elder Scrolls V: Skyrim på konsollen, noe som mer enn indikerte at storspillet ville komme til konsollen. Nå er det endelig offisielt bekreftet at Skyrim vil finne veien til Switch.

Kunngjøringen kom fra sjefsprodusent hos Bethesda Game Studios, Todd Howard, under Nintendos store Switch-arrangement nylig.

Skryter av Nintendo og Switch

I tillegg til kunngjøringen kunne Howard også meddele stor entusiasme over å endelig få jobbe med Nintendo, noe selskapet tilsynelatende har hatt et ønske om i lengre tid, og skrøt av den nye konsollen.

Todd Howard bekreftet Skyrim til Switch under Nintendo-konferansen nylig.
Skjermdump

– Se på alt de har gjort for spillmediet. De har bragt så mye innovasjon og moro til oss alle, og nå gjør de det igjen. Konsollen er både klassisk Nintendo og samtidig noe helt nytt, og vi vil takke dem for å la oss være en del av det, sa Howard i et klipp under Switch-konferansen.

Todd Howard har også tidligere kommet med mange lovord om Nintendos nye spillkonsoll, og at de definitivt kommer til å støtte maskinen fremover, som trolig betyr at vi vil få se flere Bethesda-tiler på Switch i fremtiden.

Switch-versjonen av Skyrim skal lanseres til høsten, men det foreligger ennå ikke et mer spesifikt tidspunkt.

Nintendo Switch har nå fått pris og lanseringsdato »

Siste fra forsiden