Elder Scrolls-utvikleren: – Jeg elsker Nintendo Switch

Bethesda har mye fint å si om Nintendos nye konsoll, og har bekreftet at de vil støtte den.

Bethesda liker Nintendo Switch, og Skyrim kommer såvisst til konsollen, som det her antydes i traileren.
Skjermdump/YouTube

Da Nintendo slapp nyheten om sin kommende Switch-konsoll dukket Skyrim opp i traileren til konsollen, noe som indikerte at Bethesda for første gang skulle satse skikkelig på en Nintendo-plattform. Nå ser det ut til at Bethesda faktisk er svært så begreistret for Nintendos nye maskin.

I et intervju med nettstedet Glixel nylig kom produsent hos Bethesda Game Studios, Todd Howard, nemlig med utvetydige lovord om Switch.

Vil støtte konsollen

– Jeg elsker den. Jeg fikk anledning til å spille på den. Det var en av de beste demonstrasjonene jeg har sett noensinne på E3. (...) Jeg synes det de gjør er skikkelig smart. Vi kommer definitivt til å støtte den. Det er første gang vi gjør noe på en Nintendo-konsoll, hvis du ikke regner med det gamle NES-greiene, svarte Howard på spørsmål om hva han synes om Switch.

Nintendo Switch.
Nintendo

På spørsmål om hvorvidt Skyrim er et spill du kan «ta med deg» svarte Howard for øvrig at spillet er det samme på TV-en som på den andre skjermen. Dette kan altså tolkes som en indirekte bekreftelse på at Skyrim faktisk kommer til Switch, som allerede ble tydelig indikert av traileren til konsollen.

Av andre opplysninger kunne Bethesda-produsenten fortelle at at nytt Elder Scrolls-spill ligger i planene, som vi allerede visste fra før, men at det ikke er et stort, aktivt prosjekt for øyeblikket. Før Elder Scrolls VI vil studioet lage flere andre spill, og studioet skal ifølge Howard også trappe opp satsingen på mobilspill.

Snart får vi vite mer om Switch: Nintendo skal nemlig røpe flere detaljer i januar »

Siste fra forsiden