The Game Awards 2020

Her er alle trailerne fra The Game Awards

Studio Wildcard

The Game Awards – det årlige arrangementet der spillbransjen hedrer seg selv og Geoff Keighley viser frem hvor mange kjendiser han kjenner – gikk av stabelen natt til fredag. Som vanlig ble en bunke priser delt ut, og vi fikk også en saftig dose med «world premiere»-trailere.

Vi har samlet sammen alle trailerne som dukket opp under showet, og du kan se dem her.

Tchia

Åpen verden-eventyret Tchia tar spillere med til en tropisk øy, der man får pusle med aktiviteter tilsynelatende inspirert av alt fra Breath of the Wild til Prey.

Sea of Solitude: The Director's Cut

EA Originals-spillet som takler ensomhet og depresjon kommer til Nintendo Switch i ny og forbedret utgave.

Shady Part of Me

Shadow Puppeteer-lignende plattformspill fra Focus Interactive, der man jobber med og mot sin egen skygge for å løse gåter.

Nier Replicant ver.1.22474487139…

Nyversjonen av Nier Replicant gjenskaper spillet fra 2010. Traileren viser litt av hvordan det faktisk blir å spille.

Century: Age of Ashes

Drager kjemper mot drager i det fartsfylte Century: Age of Ashes. Spillet skal etter planen slippes i februar 2021.

Sephiroth til Super Smash Bros. Ultimate

Den store stygge slemmingen fra Final Fantasy VII slår følge med Cloud og tar turen til Super Smash Bros. Ultimate. Lansering blir en gang i desember.

Perfect Dark

Microsoft har slått seg sammen med utvikler The Initiative for å lage et nytt Perfect Dark-spill. Dette blir en nytolking av serien, men stort mer vet vi ikke.

Back 4 Blood

Åndelig oppfølger til Left 4 Dead. Opptil fire spillere jobber sammen for å kverke horder med både små og veldig store zombier. Spillet slippes 22. juni 2021.

Cyberpunk 2077-bilen i Forza Horizon 4

Ganske selvforklarende denne. Bilen fra CD Projekt REDs storspill kommer til Forza Horizon 4 – helt gratis fra fredag 11. desember.

The Callisto Protocol

Tidligere Dead Space-sjef Glen Schofield tok i fjor på seg jobben med å lage et historiedrevet PUBG-spill. Resultatet ble The Callisto Protocol, et grøsserspill satt til en slags rombase (men fortsatt i PUBG-verdenen da).

Warhammer 40,000: Darktide

Den første gameplay-traileren for Warhammer 40,000: Darktide byr på skyting, saging, blod og gørr. Samt litt av historien man får oppleve sammen med opptil tre venner.

Open Roads

Det neste spillet fra Gone Home-skaper Fullbright. Open Roads følger ungjenta Tess Devine og moren på jakt etter å oppklare familiens hemmeligheter.

Disco Elysium The Final Cut

Det svært populære rollespillet Disco Elysium kommer i ny utgave, med utvidet stemmeskuespill og nye oppdrag. Kommer til PlayStation 4 og PlayStation 5 i mars, med gratis oppgradering for de som eier spillet.

Dragon Age

Bioware har ikke satt noen offisiell tittel på det neste Dragon Age-spillet, og etter nattens trailer er vi heller ikke blitt stort klokere på hva spillet har å by på.

Endless Dungeon

Nytt roguelike-spill fra utvikler Amplitudes stadig voksende Endless-univers. Endless Dungeon har ikke fått noen slippdato.

Crimson Desert

Actionspill fra sørkoreanske Pearl Abyss, studioet bak nettrollespillet Black Desert. Crimson Desert blir en enspillerfokusert affære, med sverdsvinging og drager.

Unreal Tournament-innhold til Warframe

Warframe-spillere kan gå til innkjøp av en pakke med ekstrainnhold inspirert av Unreal Tournament. Tilgjengelig via Epic Games-butikken.

Season

PlayStation 5-spillet Season handler om å fange øyeblikk fra ulike kulturer, med bruk av kamera, båndopptaker og tegninger.

Ark 2

Det blir ikke The Game Awards uten … Vin Diesel? Hollywood-barskingen står i spissen for oppfølgeren til overlevelsesspillet Ark, og en animert serie basert på spillet er også på vei.

Fall Guys Season 3

Den tredje sesongen med Fall Guys introduserer vinter til bønneverdenen. Nye kart og kostymer kommer 15. desember.

Evil Dead The Game

Evil Dead The Game byr på mer zombieslakt i 2021, signert Ash Williams. Her blir det riktignok fokus på flerspilling, enten med eller mot hverandre.

Ghosts 'n Goblins Resurrection

Capcom-klassikeren Ghost 'n Goblins gjenopplives på Nintendo Switch. Kommer 25. februar.

Flight Simulator på Xbox Series X/S

Den storslåtte flysimulatoren Microsoft Flight Simulator kommer til Microsofts nyeste konsoller en gang i løpet av sommeren 2021.

Returnal

Housemarque-skytespillet Returnal har fått slippdato. Det kommer til PlayStation 5 den 19. mars.

It Takes Two

Hazelight-sjef og Kopps-regissør Josef Fares viste frem sitt neste spill, It Takes Two.

Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise deiser inn på Nintendo Switch 26. mars neste år. Fans får riktignok sjansen til å teste spillet før den tid, med en demo som kommer i januar.

Evil West

Flere zombier, eller i hvert fall noe som ligner på dem. I Evil West blir man en slags cowboy/monsterslakter, og må skyte og denge løs på alt som rører på seg.

Nytt Among Us-kart

Det fjerde kartet i Among Us-rekka kommer til spillet tidlig i 2021. Det går under navnet The Airship og byr på en haug med nytt for spillere å pusle med.

Master Chief til Fortnite

PlayStation-helten Kratos har ankommet Fortnite, og det tok ikke lang tid for Xbox å svare. Her er Master Chief i Fortnite.

Just Cause: Mobile

Alles yndlings-skyt-på-alt-til-det-eksploderer-spill, Just Cause, kommer til mobil en gang til neste år.

Ruined King: A League of Legends Story

Det første enspillerspillet satt til League of Legends-universet, Ruined King, kommer til PC og konsoll i 2021. Nå har utvikleren vist frem hvordan det blir å spille.

Mass Effect

Før The Game Awards visste vi at et helt nytt Mass Effect-spill var på vei, men vi visste ikke så mye om det. Nå har vi fått en flunkende ny trailer, og vi vet fortsatt ingen ting.

The Elder Scrolls Online - Gates of Oblivion

Den neste utvidelsen til nettrollespillet The Elder Scrolls Online legger turen til Oblivion-land. Utvidelsen kommer neste år, og en mer omfattende avduking skal skje 21. januar.

Call of Duty: Black Ops Cold War Season One

En ny ladning med innhold kommer til Call of Duty: Black Ops Cold War og Call of Duty: Warzone 16. desember.

Hood: Outlaws & Legends

Ta fra de rike og gi til de fattige i samarbeidsspillet Hood: Outlaws & Legends. Spillets nyeste trailer byr på litt gameplay.

Outriders

Actionrollespillet Outriders lanseres tidlig neste år, og utvikler Square Enix har snekret sammen en guide for hvordan man kan overleve spillets farer.

Scarlet Nexus

Animeeventyret Scarlet Nexus endrer seg for hver gjennomspilling, med ulike opplevelser og måter å spille. Den nyeste traileren for spillet avslører mer om historien.

Mørkredd

Gåtespillet fra norske Hyper Games er ute nå, og lanseringstraileren fikk premiere på The Game Awards.

Elite Dangerous: Odyssey

Odyssey, den neste store utvidelsen for Elite Dangerous, rulles ut tidlig i 2021. Utvikler Frontier Developments har allerede delt en del om pakken, og fredag fikk vi se mer av opplevelsen.

The Last of Us Part II stakk for øvrig av med nattens gjeveste pris, nemlig årets spill. Naughty Dog-spillet tok også med seg seks andre priser, blant annet for beste regi, beste fortelling og beste skuespill fra Laura Bailey.

Siste fra forsiden