Her er Crysis 2-vinneren

Det ble en svært jevn og underholdende finale på Jernbanetorget i Oslo.

Siden fredag ettermiddag har vi gjennomført et unikt spillshow på Jernbanetorget i Oslo. Anledningen var finalen i vår nasjonale spillturnering Gamer's Paradise, hvor de to beste spillerne i StarCraft II, FIFA 11, Gran Turismo 5 og Crysis 2 kjempet om premier til en verdi av 60 000 kroner.

Simen «rvg» Lilleeng viser stolt frem beviset på at han er den beste Crysis 2-spilleren i vår landsdekkende spillturnering. (Foto: Lars Nerdal)

Veien til finalen har vært lang og krevende, over 2000 nordmenn har kjempet om to finaleplasser i hvert spill.

Søndag klokka 14 var det duket for den aller siste finalen. I skytespillet Crysis 2 møttes Lars «Larzz» Thore Bråthen og Simen «rvg» Lilleeng, og for en underholdende finale det ble!

Det var «Larzz » som startet best, og vant vant overbevisende 10-5. I runde to vant han enda mer overlegent, 7-2. Han kunne dermed avgjøre det hele i den tredje runden, ettersom finalen ble spilt «best av fem». Men «rvg» hadde ikke gitt opp, og slo tilbake med en knepen 6-5-seier. Etter nok en seier til «rvg» i fjerde runde var det klart for en uhyre spennende innspurt. Utrolig nok endte den femte runden avgjort.

Nå økte dommeren presset ved å sette noen nye regler. Nå kunne ingen stå i ro på samme område i mer enn 30 sekunder. Publikum våknet virkelig nå, og stemningen var upåklagelig.

Etter en intens sisterunde vant «rvg» 9-2, og sikret seg dermed 10 000 kroner og en rå spill-PC fra PCStyling.no. «Larzz» vant 4000 kroner.

Gratulerer!

På grunn av sykdom i redaksjonen fikk vi dessverre ikke foretatt intervju med vinneren.