The Super Mario Bros. Movie

Her er det første bildet fra Mario-filmen – Nintendo skal vise mer denne uken

Ny Nintendo Direct på torsdag.

The Super Mario Bros. Movie.
Nintendo

Tirsdag forteller Nintendo at de har planer om å fortelle mer om den kommende Mario-filmen denne uken. Filmen skal etter planen slippes i 2023, etter at den tidligere i år ble utsatt.

The Super Mario Bros. Movie.
Nintendo

6. oktober klokka 22:05 presenterer de filmen i en egen Nintendo Direct-sending, som skal inkludere den første traileren til filmen.

Nintendo er kjappe med å nevne at presentasjonen ikke har noen nyheter om spill, og at filmen er det eneste fokuset i denne omgangen.

Filmen har til nå bare vært kjent som «Mario-filmen» på folkemunne, men det virker som om Nintendo nå legger opp til at tittelen blir The Super Mario Bros. Movie.

Annonseringstweeten inneholder også det første offisielle bildet fra filmen, som du kan se i sin helhet til høyre.

Chris Pratt gir stemme til Mario

Nintendo har fått med seg Minions- og Grusomme meg-selskapet Illumination Entertainment som samarbeidspartner. I tillegg til Miyamoto skal Illumination-sjef Chris Meledandri sitte i produsentstolen.

Selve Mario skal spilles av Chris Pratt (mest kjent for Guardians of the Galaxy, Parks and Rec, og Jurrasic World-filmene), mens bror Luigi spilles av Charlie Day (antageligvis mest kjent som Charlie i It's Always Sunny in Philadelphia). Prinsesse Peach får stemme av Anya Taylor-Joy, som de fleste nok kjenner fra Netflix-suksessen The Queen's Gambit. På skurkesiden finner vi Jack Black som Bowser, mens Seth Rogen tar rollen som Donkey Kong.

Mannen som vi kjenner som Mario-stemmen – Charles Martinet – skal også ha en finger med i filmen, men det er ikke kjent akkurat hvilke stemmer han skal bidra med.

LES OGSÅ: Breath of the Wild-oppfølgeren heter The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – se ny trailer »

Siste fra forsiden