Super Mario-filmen

Super Mario-filmen utsettes til 2023

Skulle egentlig ut til jul.

Illustrasjonsbilde fra Super Mario Odyssey.
Nintendo

Neste forsøk på å filmatisere Super Mario-spillene har gått på en smell. Filmen – bare kalt Super Mario Bros. – vil nå først lanseres til neste år, melder Nintendo.

Etter planen skulle Super Mario Bros. opprinnelig ut i desember 2022, men som Mario-pappa Shigeru Miyamoto fortalte via Nintendo of Americas Twitter-konto er ikke det lenger tilfellet. Akkurat hvorfor kom ikke frem.

– Dette er Miyamoto. Etter å ha snakket med [produsent Chris Meledandri] – min samarbeidspartner på Super Mario Bros.-filmen hos Illumination – har vi besluttet å flytte den globale lanseringsdatoen til våren 2023. Jeg beklager på det sterkeste, men lover at det vil være verdt ventetiden.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

I Nord-Amerika skal filmen ut 7. april, mens den ankommer Japan tre uker senere – 28. april. En europeisk slippdato er foreløpig ikke satt.

Den animerte Super Mario-filmen ble offisielt avduket i fjor høst, og skapte mye oppstyr for valget av skuespiller for Mario. Chris Pratt gir stemmen sin til den italienske rørleggeren, mens Luigi og prinsesse Peach spilles av henholdsvis Charlie Day og Anya Taylor-Joy.

LES OGSÅ: Breath of the Wild-oppfølgeren utsettes til neste år »

Siste fra forsiden