Super Mario Bros. Movie - dato

Super Mario-filmen kommer visst ikke tidlig i Norge likevel

Oppdatert: Ny datoendring!

Nintendo

Oppdatering 28. februar: Etter å ha flyttet lanseringsdatoen tilbake til 7. april, har folka bak Mario-filmen ombestemt seg igjen. Nå er premieren flyttet to dager frem, til 5. april.

Så får vi se hvor lenge det varer.

Opprinnelig sak følger.

Da Nintendo og Universal Pictures slapp en ny trailer for The Super Mario Bros. Movie i november, hadde filmen plutselig en ny dato. I stedet for 7. april ble premieren fremskyndet i enkelte land, og her i Norge var den ventet på kino 24. mars.

En kort trailer for Super Mario-filmen dukket opp under Super Bowl.

Nå har datoen endret seg igjen.

Som blant annet Filmweb.no melder har filmen norgespremiere 7. april, som altså var den opprinnelige planen. Datoen er også endret i andre land, der noen fortsatt ser ut til å få filmen tidlig. For eksempel kommer den 5. april i Frankrike, Belgia og New Zealand.

Ny trailer på vei

Som plaster på såret kan ivrige fans se frem til en ny trailer for filmen. Denne avdukes i en egen Nintendo Direct-sending 9. mars, fra klokken 23:00 norsk tid.

Via Twitter påpeker Nintendo at sendingen kun skal handle om Mario-filmen. Spillfans bør altså senke forventningene, da det japanske selskapet ikke kommer til å dele noen nyheter om spill.

Direct-presentasjonen er nok et ledd i Nintendos opptrapping av markedsføringen for The Super Mario Bros. Movie. Nylig dukket filmen opp under Super Bowl, med en reklame stappfull av referanser til den gamle TV-serien The Super Mario Bros. Super Show. Denne kan du se til høyre i artikkelen.

LES OGSÅ: Se Mario-filmens trailer gjenskapt på Nintendo 64 »

Siste fra forsiden