The Super Mario Bros. Movie på Nintendo 64

Gjenskaper Mario-filmens trailer på Nintendo 64

Trailer nummer to for Mario-filmen – offisielt kalt The Super Mario Bros. Movie – skapte mye blest da den kom ut i november. Som med den første traileren hev fans seg over for å rose, kritisere og analysere hvert mikrosekund, mens andre øynet muligheten til å gå mer kreativt til verks.

Blant sistnevnte var YouTube-kanalen King Bob Gaming, som har gjenskapt hele greia med Nintendo 64-grafikk. Resultatet ser du i videovinduet øverst i artikkelen.

Se den opprinnelige traileren for Mario-filmen.

Nintendo 64-traileren matcher originalen – som du kan se til høyre – sekund for sekund, bare med litt mer kantete figurer. Mario, Donkey Kong, Toad og Peach er på plass, samt stakkars Luigi som denne gangen får halve barten revet av fjeset.

I The Super Mario Bros. Movie tar rørleggeren fatt på et nytt eventyr for å redde verdenen fra Bowsers onde klør. Det er riktignok ingen dreven plattformluring vi har med å gjøre her, og filmens trailere har stort sett fremstilt Mario som en skikkelig klossmajor.

Mens den offisielle premieredatoen er satt til 7. april, er Norge blant landene som får tidlig tilgang på filmen. Her til lands kan du se The Super Mario Bros. Movie på kino fra 24. mars.

LES OGSÅ: – Nintendo skrotet Zelda-serien til Netflix etter at prosjektet ble lekket »

Siste fra forsiden