Super Mario-filmen - oppfølger

Nyheter om en oppfølger til Mario-filmen kan komme snart

Ifølge Chris Pratt er alt imidlertid satt på vent i forbindelse med forfatterstreiken i USA.

Universal

Super Mario Bros. Filmen har blitt en av de største kassasuksessene noensinne. At filmen får en oppfølger er derfor langt ifra uventet, og Chris Pratt – som gir stemme til Mario – har hintet om at nyheter om en fortsettelse kan dukke opp snart.

Chris Pratt gir stemme til Mario i filmen.
Universal

Det i hvert fall om den pågående forfatterstreiken i USA blir løst.

I et intervju med Entertainment Tonight sa Pratt at alt arbeid er satt på vent mens Writers Guild of America (WGA) forsøker å sikre bedre arbeidsvilkår for sine medlemmer.

– Vi er midt i en forfatterstreik, så alt er satt på vent for de riktige grunnene. Jeg gir min fulle støtte til WGA og våre forfattere. Når forhandlingene er gjennomført og forfatterne er komfortable med å fortsette, så er tiden inne for å snakke om hva som skjer videre for [Mario].

Filmen fra Nintendo og Illumination er, med sine nesten 14 milliarder kroner, den mest innbringende filmen lansert i år. Det er langt over hva Pratt hadde forventet, innrømmer skuespilleren.

– Det er virkelig sjokkerende for meg hvor vellykket denne filmen har vært. Jeg mener, jeg forventet at folk ville elske den på samme måte som jeg var spent på den, men det går virkelig på tvers av generasjoner over hele verden. Folk elsker filmen. De elsker Mario, sa Pratt til Entertainment Tonight.

I andre spillfilmnyheter skal Universal angivelig være i ferd med å sikre rettigheter til å lage en Zelda-film. Ifølge ryktene skal også denne lages av Illumination, men foreløpig er ingen ting offisielt.

Les vår anmeldelse av Mario-filmen »

Siste fra forsiden