The Legend of Zelda - Netflix

– Nintendo skrotet Zelda-serien til Netflix etter at prosjektet ble lekket

Ifølge ny rapport var Nintendo meget misfornøyd med lekkasjen.

Nintendo

Det var i begynnelsen av 2015 at rykter begynte å gå om en The Legend of Zelda-basert TV-serie på Netflix. Ifølge en anonym kilde hadde Netflix inngått et samarbeid med Nintendo om å lage den ikke-animerte serien, men ettersom årene gikk fikk vi aldri høre noe mer om prosjektet og Nintendo har siden nektet for at ryktene var sanne.

Det ble aldri noe av Netflix-serien om Zelda.
Nintendo

Nå viser det seg imidlertid at Nintendo skrotet hele greia nettopp på grunn av lekkasjen, og visstnok var det flere planlagte serier som gikk med i dragsuget. Det om vi kan tro TV-personlighet og komiker Adam Conover.

Droppet serier med Zelda og Star Fox

I et intervju med YouTube-kanalen The Serf TImes forklarte Conover at han i 2014 jobbet for College Humor med en tegneserie basert på Nintendos Star Fox. Prosjektet hadde visstnok fått grønt lys av selveste Shigeru Miyamoto, men etter Zelda-lekkasjen hos Netflix gikk alt galt.

Ifølge Conover var det en ansatt hos Netflix som sto bak lekkasjen, og Nintendo skal ha vært meget misfornøyde. I løpet av kort tid ble både Zelda-serien og Star Fox-prosjektet til College Humor kansellert, og siden har ingen sett noe til dem.

Mens det tilsynelatende ikke ble noe av samarbeidet mellom Nintendo og Netflix, har sistnevnte funnet seg en haug med andre spillbaserte prosjekter. Strømmegiganten har gjort stor suksess med The Witcher, mens serier basert på Resident Evil, Assassin's Creed og Sonic er på vei.

Mer The Legend of Zelda skal det for øvrig også bli. Nintendo pusler med en oppfølger til Breath of the Wild, men når vi kan forvente denne er foreløpig uvisst.

LES OGSÅ: Rykter hevder at Netflix skal lage TV-serie av The Elder Scrolls »

Siste fra forsiden