– Netflix vil lage The Legend of Zelda-serie

Ryktene hevder at det hele skal gjøres med skuespillere, ikke animasjon.

The Legend of Zelda-serien har et innslag til Wii U på vei.
Nintendo

Ifølge The Wall Street Journal jobber Netflix med en tv-serie basert på The Legend of Zelda. Avisens kilde hevder at Netflix tar sikte på å gjøre den veletablerte legenden om til et familievennlig show, inspirert av Game of Thrones. Antageligvis får vi derfor noe som tar til seg kostymene, magien og verdensbyggingen fra tv-serien, men lite av hva som skjuler seg under tunikaen til Link.

Slik så det ur sist gang ekte skuespillere brynte seg på Zelda. Dette er fra en japansk reklame for The Legend of Zelda: A Link to the Past. (Video: Zelda Dungeon)

Nintendo skal være med på produksjonen, antageligvis mest å kunne holde litt i tøylene dersom produksjonselskapet skulle finne på å ta seg noen friheter som ikke er innafor. Mario-giganten er nok var bruken av deres dyrebare figurer etter et par snodige steg på nittitallet. Særlig er Super Mario Bros.-filmen fra 1993 noe de fleste i selskapet sikkert skulle ha hatt ugjort.

Et stykke unna enda

Prosjektet er etter sigende i planleggingsfasen på nåværende tidspunkt. Kilden hevder at de ikke har landet en tekstforfatter ennå, så det er nok en stund igjen til vi får høre noe offisielt om det. Det er også fullt mulig at det hele avbrytes innen noe mer lekker ut.

Avisen tok også kontakt med Netflix, men som alltid er det umulig å få noen kommentar om slike rykter.

Netflix er ikke de eneste som skal ha fått tak i rettighetene til Nintendos merkevarer. I fjor høst lekket det en hel drøss med e-postbeskjeder fra Sony-kontoer, deriblant en korrespondanse som vitnet om at en animert Mario-film kunne bli laget. Siden vi skrev om det like før jul har vi ikke hørt noe mer om dette prosjektet.

På nettvideofronten er selskapet litt mer kontroversielt for tiden.
Nintendo vil dele YouTube-inntektene med «let's play»-gjengen »

Siste fra forsiden