Avkrefter ryktene rundt TV-serie om Legend of Zelda

– Ryktene er basert på feilaktig informasjon, sier Nintendo-sjefen.

Nintendo

I et intervju med Time har Nintendo-sjef Satoru Iwata avkreftet ryktene om at Netflix lager en TV-serie basert på Legend of Zelda-spillene. The Wall Street Journal meldte i februar at arbeidet med å bringe Link og gjengen til våre TV-skjermer var i planleggingsfasen, men ifølge Iwata er det ingen sannhet bak ryktene:

– Jeg har ikke noe nytt å dele med dere om bruken av våre spill i TV-serier eller filmer, men jeg kan bekrefte at artikkelen det er snakk om ikke er basert på korrekt informasjon, forteller han.

Ifølge kilden til The Wall Street Journal skulle serien være lignende Game of Thrones, men beregnet for hele familien. Etter sigende var planen å spille inn serien med skuespillere fremfor å lage et animert program.

Selvfølgelig kan Nintendo og Netflix ha begynt å planlegge en TV-serie som senere ble forkastet. Iwatas uttalelser utelukker heller ikke at arbeidet med en serie faktisk er i gang, bare at informasjonen i The Wall Street Journal-artikkelen ikke var helt korrekt.

Håpefulle fans kan fortsatt glede seg til The Legend of Zelda på Wii U.
Nintendo

Uansett hva fremtiden byr på i form av en TV-serie om Zelda virker det i hvert fall som om vi må vente lenge før vi får noen svar. Dermed kan Zelda-fans igjen fokusere alle sine forventninger mot The Legend of Zelda på Wii U, som kan komme allerede i år.

Planlegger ny konsoll

Iwata kommer ikke bare med dårlige nyheter. På en pressekonferanse forrige uke fortalte han at Nintendo har begynt å planlegge en ny spillkonsoll. Konsollen, som bærer kodenavnet NX, blir en dedikert spillkonsoll, og Iwata beskriver den som en ny maskinvare med et helt nytt konsept.

På samme pressekonferanse kom det frem at Nintendo skal begynne å lage mobilspill i samarbeid med spillselskapet DeNA. Samarbeidet skal visstnok produsere nye spill som bruker Nintendos figurer, ikke lage mobilversjoner av eksisterende Wii U- og Nintendo 3DS-spill.

Det neste Link-eventyret byr på en stor og sømløs verden:
The Legend of Zelda vil presse Wii U-konsollen til sitt ytterste »

Siste fra forsiden