Sonic Prime - Netflix

Netflix bekrefter at en ny Sonic-serie er på vei

Sonic Prime blir en animert affære, med planlagt premiere i 2022.

Illustrasjonsbilde fra Sonic Boom.
Sega

Netflix' liste over spillserier som skal konverteres til TV vokser seg stadig lenger. Nå har strømmegiganten sikret seg rettighetene til å lage en animert serie basert på Sonic the Hedgehog.

Offisielt bekreftet

Den planlagte serien ble egentlig avduket ved en feiltakelse i desember. Den gang endte det med en slettet Twitter-melding fra Netflix, men denne uken var tiden altså inne for en offisiell avduking.

I en ny Twitter-kunngjøring forteller Netflix at serien har fått navnet Sonic Prime. Det dreier seg om en tredimensjonal animert serie på 24 episoder, som altså skal ta for seg det blå pinnsvinet og vennene hans.

Serien er skapt i samarbeid mellom Sega, Wild Brain Studio og Man of Action. Wild Brain har blant annet laget Carmen Sandiego for Netflix, mens Man of Action står bak serier som Ben 10 og Marvel's Ultimate Spiderman.

Dermed fortsetter satsingen på Sonic i både spill og andre medier. Sonic the Hedgehog-filmen kom ut i fjor, til en blandet mottakelse, og en oppfølger skal ut i løpet av 2022. Sega har også lovet store ting i løpet av dette året, i forbindelse med Sonics 30-årsjubileum, men akkurat hva det betyr er uvisst.

LES OGSÅ: Nå skal Netflix lage Assassin's Creed-serie »
LES OGSÅ: Rykter hevder at en TV-serie om The Elder Scrolls også er på vei »

Siste fra forsiden