Sonic the Hedgehog - 30 år

– 2021 blir et stort år for Sonic

Forberedelsene til seriens 30-årsjubileum er i gang.

Øyvind Steinkopf Sund/Gamer.no

23. juni 2021 markerer 30 år siden lanseringen av det aller første Sonic the Hedgehog-spillet. Det er et jubileum Sega og utvikler Sonic Team planlegger å feire med både pomp og prakt.

Sonic-serien har blitt noe beryktet for sine ... la oss kalle dem interessante jubileumsfeiringer.
Creative Commons/Sonic Retro

I et intervju med GameInformer hintet Sonic Team-topp Takashi Iizuka om at 2021 blir et stort år for det blå pinnsvinet. Forberedelsene er allerede godt i gang, og Iizuka sammenlignet opplegget med 2017, da vi fikk både Sonic Mania og Sonic Forces.

Fra tidligere vet vi at utvikleren er i gang med å lage det neste store Sonic-spillet. Foreløpig finnes det ingen detaljer rundt prosjektet, som navn, utseende eller slippdato, men Iizukas kommentarer kan antyde at vi skal få se både dette og mer i 2021.

Sonic-film i 2020

2020 blir tilsynelatende også et interessant år for Sonic, med lanseringen av spillefilmen Sonic the Hedgehog. Filmen, som blander animasjon og realfilm, skulle opprinnelig ha premiere senere i år, men måtte utsettes etter voldsom kritikk fra fans.

Basert på den første traileren for Sonic the Hedgehog mente mange at hovedfigurens utseende ikke holdt mål. Regissøren lovet å gjøre endringer til designet, og for å få alt på plass i tide ble datoen flyttet til 14. februar 2020.

Sonic fikk nylig et racingspill.
Vår anmelder var imidlertid ikke fornøyd »

Siste fra forsiden