Sonic-regissøren gir etter for kritikken – lover å endre på filmens design
(Skjermbilde: Paramount)

Sonic the Hedgehog - film

Sonic-regissøren gir etter for kritikken – lover å endre på filmens design

– Takk for støtten ... og kritikken.

Tidligere denne uken slapp Paramount Pictures den første offisielle traileren for Sonic the Hedgehog – en ny film om det blå pinnsvinet kjent fra spillserien med samme navn. Filmen blander såkalt «live action» med animasjon, og nettopp den animerte delen har satt ethvert Internett-hjørne i kok.

Spesielt tennene til Sonic har fått gjennomgå i sosiale medier. Skjermbilde: Paramount

Etter dager med klager og latterliggjøring, spesielt rettet mot Sonics utseende, har regissør Jeff Fowler gitt opp. Via Twitter lover han nå at animasjonsteamet tar fatt på arbeidet med å endre filmen for å etterkomme fansens ønsker.

– Takk for støtten ... og kritikken. Vi har hørt beskjeden klart og tydelig, Dere er ikke fornøyde med designet, og dere vil ha endringer. Det kommer til å skje. Alle hos Paramount og Sega ønsker å gjøre det vi kan for at denne figuren blir så bra som han kan bli.

I Twitter-meldingen inkluderte Fowler emneknaggen #gottafixfast, som både er et ordspill på Sonic-seriens slagord og en beskrivelse av den heftige jobben som trolig venter filmens animasjonsteam. 

Etter planen har Sonic the Hedgehog kinopremiere 8. november i USA, noe som gir Paramount seks måneder på å overhale utseendet til filmens hovedfigur. Akkurat hva Fowler har planlagt er uvisst, men etter all sannsynlighet kan filmcrewet se frem til mange sene kvelder.

LES OGSÅ: Hvorfor gir vi stadig Sonic nye sjanser? »

Kommentarer (21)

Forsiden akkurat nå

Til toppen