Sonic the Hedgehog - film

Sonic-regissøren gir etter for kritikken – lover å endre på filmens design

– Takk for støtten ... og kritikken.

Paramount

Tidligere denne uken slapp Paramount Pictures den første offisielle traileren for Sonic the Hedgehog – en ny film om det blå pinnsvinet kjent fra spillserien med samme navn. Filmen blander såkalt «live action» med animasjon, og nettopp den animerte delen har satt ethvert Internett-hjørne i kok.

Spesielt tennene til Sonic har fått gjennomgå i sosiale medier.
Paramount

Etter dager med klager og latterliggjøring, spesielt rettet mot Sonics utseende, har regissør Jeff Fowler gitt opp. Via Twitter lover han nå at animasjonsteamet tar fatt på arbeidet med å endre filmen for å etterkomme fansens ønsker.

– Takk for støtten ... og kritikken. Vi har hørt beskjeden klart og tydelig, Dere er ikke fornøyde med designet, og dere vil ha endringer. Det kommer til å skje. Alle hos Paramount og Sega ønsker å gjøre det vi kan for at denne figuren blir så bra som han kan bli.

I Twitter-meldingen inkluderte Fowler emneknaggen #gottafixfast, som både er et ordspill på Sonic-seriens slagord og en beskrivelse av den heftige jobben som trolig venter filmens animasjonsteam.

Etter planen har Sonic the Hedgehog kinopremiere 8. november i USA, noe som gir Paramount seks måneder på å overhale utseendet til filmens hovedfigur. Akkurat hva Fowler har planlagt er uvisst, men etter all sannsynlighet kan filmcrewet se frem til mange sene kvelder.

LES OGSÅ: Hvorfor gir vi stadig Sonic nye sjanser? »

Siste fra forsiden