Sonic the Hedgehog

Sega avduket Sonic Colors-oppussing og ny retrosamling

Hintet også om et helt nytt spill som kanskje skal hete Sonic Rangers.

Sega

Sonic the Hedgehog fyller 30 år i juni, og Sega begynte feiringen allerede denne uken. Torsdag vartet selskapet opp med en jubileumssending, med diverse info om hva fremtiden holder for det blå pinnsvinet.

Se annonseringstraileren for Sonic Colors: Ultimate. (Video: Sega)

Blant de større nyhetene var avdukingen av Sonic Colors: Ultimate, en oppusset versjon av Nintendo Wii- og DS-spillet Sonic Colors fra 2010. Nyversjonen lokker med oppgradert grafikk og noen helt nye funksjoner.

Sonic Colors: Ultimate kommer til PC via Epic Games Store, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch.

Sega dro også litt lenger tilbake i tid for fiske frem Sonic Origins – en samling med klassiske spill fra serien. Pakken inkluderer Sonic the Hedgehog 1, 2 og 3, Sonic & Knuckles og Sonic CD, men informasjon om slippdato og plattformer ble ikke avslørt.

Dette var omtrent alt vi fikk se av det neste Sonic-spillet.
Sega

Showet rundet av med et lite glimt av det neste store Sonic-spillet. Dette kommer en gang til neste år, men Sega avslørte ellers ingen verdens ting. En lekket utgave av teaser-videoen hinter imidlertid om at spillet skal hete Sonic Rangers.

I andre Sonic-nyheter kunne stemmeskuespiller – Roger Craig Smith – nylig bekrefte at han er tilbake i rollen som pinnsvinet. Det kom etter at Smith først kunngjorde at han hadde mistet jobben som stemmen til Sonic, tilsynelatende mot hans vilje.

LES OGSÅ: Historien om Sonic »
LES OGSÅ: Disse Sonic-spillene bør du spille »

Siste fra forsiden