Sonic The Hedgehog - film

Sonic-filmen får en oppfølger

Courtesy Paramount

Sonic the Hedgehog-filmen – som kom ut i februar i år – skal få en oppfølger. Det kunngjorde Paramount Pictures denne uken, via nettstedet Variety.

Jim Carrey i rollen som Dr. Robotnik fra den første filmen.
Paramount

Ifølge Paramount har arbeidet bare så vidt begynt, og planer for rollebesetning og filming er enda ikke fastsatt. Selskapet kunne imidlertid bekrefte at Jeff Fowler igjen tar på seg regissørhatten, mens Pat Casey og Josh Miller er tilbake for å skrive manus.

Handlingen vet vi heller ikke noe om, men avslutningen på den første filmen kan ha gitt et par hint. For eksempel vet vi at kjeltringen Dr. Robotnik (spilt av Jim Carrey) fortsatt er i live og ute etter å lage bråk. I tillegg vil Tails, Sonics bestevenn, tilsynelatende gjøre en opptreden.

Omdiskutert produksjon

Sonic the Hedgehog gjorde seg bemerket for den massive kritikken rettet mot filmens opprinnelige design. Etter en lang runde med klaging fra fans valgte Paramount å endre på utseendet til det blå pinnsvinet, som førte til utsettelser og mer jobb for animasjonsteamet.

Det endelige produktet ble av vår anmelder beskrevet som «en finfin spillfilm», selv om helhetsinntrykket fortsatt bare nådde halvveis opp.

– [Sonic the Hedgehog] har et enormt hjerte og byr på mye moro for de som er interessert i enkel underholdning, men er rett og slett for teit og litt for pinlig litt for ofte. Likevel sitter jeg igjen med en ganske god følelse når alt er sagt og gjort, og skal vi tro de respektive «post-credit»-scenene, er det mye spennende i vente i dette merksnodige filmuniverset, var dommen fra Espen Jansen.

Sonic fyller 30 år i 2021.
Sega har visstnok store planer for å feire jubileet »

Siste fra forsiden