Sonic Origins

Sonic Origins har fått slippdato og en drøss med forvirrende utgaver

Oppussingspakken samler Sonic the Hedgehog 1, 2, 3 og CD.

Sega kunne onsdag opplyse om at Sonic Origins kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Nintendo Switch den 23. juni.

Sonic Origins.
Sega

Pakken byr på de fire klassiske spillene Sonic the Hedgehog, Sonic CD, Sonic the Hedgehog 2 og Sonic 3 & Knuckles. Alle fire kommer i oppusset utgave, og Sega lover nye animerte filmsekvenser, utvidet funksjonalitet og flere moduser.

Samtlige spill kan oppleves i enten Classic-modus, med spillenes originale oppløsning og begrensede liv, eller Anniversary, som spilles i bredformat og med uendelige ekstraliv.

Låser innhold bak kjøp

Samtidig avduket utvikleren en haug med forvirrende alternativer for kjøp av samlepakken, som har fått fans til å reagere.

Mange valgmuligheter her.
Sega

De ulike variantene har nemlig vidt forskjellig innhold, og avhengig av hvor mye du betaler ekstra får du låst opp ting som menyanimasjoner, musikkspor og til og med oppdrag.

Mest nevneverdig har Sega låst 11 «Hard Missions» bak betalingsmur i tilleggspakken Premium Fan Pack. Alternativt kan du bla opp 455 kroner for Digital Deluxe-utgaven, som også inneholder de vanskelige oppdragene.

Hverken Premium-pakken eller Deluxe-utgaven gir tilgang på speilvendtmodusen, med mindre du forhåndsbestiller. Mirror Mode kan riktignok låses opp gjennom spilling, lover utvikleren.

Tilleggene er selvfølgelig ikke nødvendige for å spille Sonic Origins. At spillet deles opp på denne måten, og at man må kjøpe flere pakker for å låse opp alt har imidlertid ført til en rekke sure kommentarer i sosiale medier.

Utvikler Devolver Digital var også raskt ute for å peke nese til Sega, med sin egen guide til hvordan man sikrer seg alt av innhold for det kommende samuraispillet Trek to Yomi.

Det neste Sonic-spillet foregår i en åpen verden
Sonic Frontiers kommer senere i år »

Les også
Anmeldelse: Sonic Origins

Siste fra forsiden