Sonic the Hedgehog - film

Sonic the Hedgehog-filmen utsettes til neste år

Studioet får ytterligere tre måneder til å endre på designet.

Paramount

Den kommende filmen om Sonic the Hedgehog er utsatt med drøye tre måneder, og vil nå først lanseres 14. februar 2020. Det bekreftet regissør Jeff Fowler denne uken.

Premieren var opprinnelig satt til 7. november, men planene gikk i vasken etter lanseringen av filmens første trailer. Fans likte nemlig ikke hvordan det blå pinnsvinet skulle se ut, og etter en vanvittig klagestorm bestemte Paramount seg for å gjøre endringer.

Det er dette arbeidet som nå har ført til utsettelsen av filmen. Via Twitter forteller Fowler at teamet trenger mer tid for å gjenskape Sonic på rett vis, samtidig som han hinter til at utsettelsen ble nødvendig for å ikke overarbeide filmcrewet.

Etter at endringene ble annonsert uttrykte mange bekymring for både animasjonsteamet og alle de andre som tilsynelatende ville bli nødt til å jobbe døgnet rundt for å få filmen klar i tide. Emneknaggen i Fowler-Tweeten tyder riktignok på at studioet vil passe på sine ansatte.

En gang før den nye premieredatoen kan vi trolig forvente en fersk trailer som viser pinnsvinet i ny drakt. Det store spørsmålet blir hvordan fans vil reagere denne gangen.

Les også: Knights of the Old Republic blir film »

Siste fra forsiden