Knights of the Old Republic - film

Knights of the Old Republic blir film

Produsenten bak Avatar og Shutter Island skal skrive manus.

LucasArts

Lucasfilm har begynt arbeidet med en film basert på det klassiske rollespillet Knights of the Old Republic. Det melder BuzzFeed News, som har vært i samtaler med tre kilder med kjennskap til situasjonen.

Ifølge nettstedet har selskapet hentet inn Laeta Kalogridis til å skrive manus for filmen. Kalogridis har tidligere produsert storfilmer som Avatar og Shutter Island, og var nylig med å skrive manus for Alita: Battle Angel.

Som BuzzFeed melder sa Lucasfilm-president Kathleen Kennedy i april at arbeidet var i gang med ett eller annet i forbindelse med Knights of the Old Republic. Kennedy fortalte den gang at hun ikke visste hva det ville bli til, men ifølge de anonyme kildene ble Kalogridis hyret inn som forfatter på prosjektet i våren 2018.

Et av de beste Star Wars-spillene

Utover det finnes det lite informasjon rundt hvem, hva, hvor eller når. Spillet Knights of the Old Republic er imidlertid satt 4000 år før handlingen i den første Star Wars-filmen, og tar for seg et spennende kapittel i krigen mellom sith og jedi.

Spillet ble utviklet av Bioware og gitt ut i 2003 og regnes av mange som et av de beste Star Wars-spillene noensinne. Også her på bruket fikk Knights of the Old Republic mye skryt, og vår anmelder beskrev det som et «omfattende, detaljert, innholdsrikt og svært velutviklet produkt som bør prøves av alle som virkelig setter pris på storslåtte eventyr-orienterte rollespill.».

Siste fra forsiden