Knights of the Old Republic

Trailere for Knights of the Old Republic-nyversjonen forsvant plutselig

Sony sier det skyldes utgåtte lisenser.

LucasFilm Games

Star Wars-fans og spillentusiaster fra alle hjørner av Internett satte nylig frokosten i halsen, da trailere for Knights of the Old Republic-nyversjonen til Aspyr Media plutselig ikke lenger var å oppdrive. Det har lenge gått rykter om trøbbel for prosjektet, og da både trailere og offisielle Twitter-meldinger om spillet brått forsvant tolket fans det som et dårlig tegn.

Traileren for nye Knights of the Old Republic forsvant blant annet fra den offisielle PlayStation-bloggen.
PlayStation Blog

Dagen etter at forsvinningsnummeret ble oppdaget – via blant annet Reddit og sosiale medier – kom imidlertid svar fra Sony. Selskapet, som sto for avdukingen av spillet tilbake i 2021, fortalte at fjerning av trailerne kun handler om utgåtte lisenser.

– Som del av vanlig forretningspraksis skjuler vi trailere og annet med lisensiert musikk når lisensen går ut, sa en talsperson for Sony til Kotaku.

Hvordan det faktisk går med prosjektet nevnte Sony ikke noe om i uttalelsen. I fjor sommer skrev vi at prosjektet angivelig var utsatt på ubestemt tid, etter at utviklingen tilsynelatende ikke gikk i riktig retning.

Etter det ble ansvar for spillet visstnok overført til Saber Interactive, men offisielle nyheter om Knights of the Old Republic uteblir. Både Aspyr og Saber eies for øvrig av Embracer Group, det svenske gigaselskapet som nylig kunngjorde omfattende kutt av både ansatte og spillprosjekter.

LES OGSÅ: Saksøker KOTOR II-utvikler for villedende markedsføring »

Siste fra forsiden