Knights of the Old Republic

– EA jobber med en nyversjon av Knights of the Old Republic

Kan også bli en oppfølger, ifølge ferske rykter.

EA

Renoverte utgaver av eldre spill er blitt dagligdags, og nå ser det ut til at enda en klassiker kan være på vei i ny drakt. Det rapporterer blant andre GamesRadar.

Nettstedet Cinelinx har vært i kontakt med to uavhengige kilder som hevder at en nyversjon av Biowares rollespillhit Star Wars: Knights of the Old Republic er under utvikling hos EA.

Ifølge kildene skal nyversjonen integrere elementer fra både det første spillet og oppfølgeren Star Wars: Knights of the Old Republic II – The Sith Lords.

Kan bli en oppfølger

Det antydes av én av kildene at det muligens dreier seg om en «nytolkning», altså en slags oppfølger, og ikke nødvendigvis kun en oppusset versjon av originalen.

Knights of the Old Republic kan snart gjenoppstå i ny drakt, eller som et helt nytt spill.
Bioware

Stort mer informasjon enn dette foreligger dessverre ikke på nåværende tidspunkt, men om det er hold i ryktene vil vi nok få en form for oppdatering fra offisielt hold ganske snart.

Det er også høyst uvisst om det er Bioware som vil stå bak. Studioet er som kjent nå opptatt med både Dragon Age 4, en omfattende oppdateringer av Anthem og etter rykter å dømme også en ny Mass Effect-tittel.

Star Wars: Knights of the Old Republic II ble utviklet av Obsidian, og dermed er det ikke helt umulig at det er dette studioet som får ansvaret for den ryktede nyversjonen.

Star Wars: Knights of the Old Republic-spillene fikk svært god mottakelse da de kom ut i henholdsvis 2003 og 2004. Her på verket ble det første spillet tildelt 9 av 10 poeng av vår anmelder, og det samme gjorde oppfølgeren.

Les også: BioWare la nettopp ut en Twitter-melding om Mass Effect »

Siste fra forsiden