Nye Star Wars Knights of the Old Republic angivelig utsatt på ubestemt tid

Utviklingen skal ha stoppet opp.

Aspyr Media

Nyversjonen av Star Wars: Knights of the Old Republic har støtt på problemer, og er nå utsatt på ubestemt tid. Det melder Bloomberg tirsdag.

En kort annonseringstrailer er det eneste vi har sett fra KOTOR-nyversjonen.
Sony

Ifølge nettstedet har utviklingen gått helt i stå, og to av toppfolkene på spillet skal ha fått fyken. Aspyr Media – som har ansvar for spillet – prøver nå å finne ut sitt neste trekk, og studioet er visstnok på jakt etter helt andre prosjekter.

Kilder med kjennskap til situasjonen forteller at utviklingsstansen skal ha kommet svært overraskende på. Teamet hadde nylig fullført en demo for spillet, og var optimistiske for veien videre. Så kom beskjeden fra øvre hold om at arbeidet likevel ikke var bra nok, og uka etter ble både designsjefen og kunstsjefen avskjediget og spillet satt på vent.

Bruken av tid og penger skal etter sigende være blant årsakene bak beslutningen. Opprinnelig skulle målet ha vært å lansere spillet i slutten av 2022, men de som har snakket med Bloomberg hevder at 2025 ville vært mer realistisk.

Aspyr har foreløpig ikke kommentert saken.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake ble først avduket i september. Planen var å bygge opp 2003-spillet fra grunnen og opp, for å gjenskape den klassiske rollespillopplevelsen med moderne grafikk og funksjoner.

Oppfølgeren til Fallen Order kommer neste år.
Star Wars Jedi: Survivor fortsetter eventyret om Cal Kestis »

Siste fra forsiden