Knights of the Old Republic - oppussing

KOTOR-nyversjonen «lever i beste velgående»

Saber fortsetter arbeidet.

Lucasfilm Games

TLDR

  • Saber Interactive bekrefter at det fortsatt jobbes med nyversjonen av Star Wars: Knights of the Old Republic, kjent som KOTOR Remake, etter rykter om at prosjektet ble lagt på hylla.
  • Saber-sjef Matthew Karch lover at de satser alt på å overgå forbrukernes forventninger, men vil ikke ut med flere detaljer om hvordan arbeidet ligger an.
  • Saber ble nylig solgt av Embracer Group, og med i salget var 38 andre spillprosjekter, flere studioer og over 3000 ansatte.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Det siste året har det sett skummelt ut for nyversjonen av Star Wars: Knights of the Old Republic. Rykter skulle blant annet ha det til at Embracer Group hadde lagt prosjektet på hylla, men med salget av utvikler Saber Interactive ser ting ut til å ha løst seg.

I et intervju med IGN, forsikret Saber-sjef Matthew Karch at teamet fortsetter med nyversjonen, kjent som KOTOR Remake.

– Det er helt opplagt at vi jobber med dette. Det har vært i media gjentatte ganger. Det jeg kan si er at spillet lever i beste velgående, og vi satser alt på å overgå forbrukernes forventninger.

Karch ville ikke ut med flere detaljer. Akkurat hvordan arbeidet ligger an gjenstår dermed å se. I forbindelse med salget av Saber antydet Embracer-sjef Lars Wingefors imidlertid at lansering trolig enda er et stykke unna.

Skjermbilde fra den (siden slettede) kunngjøringsvideoen for Star Wars: Knights of the Old Republic-oppussingen.
Lucasfilm Games

KOTOR-oppussingen ble opprinnelig kunngjort tilbake i 2021. Detaljer om prosjektet har hele tiden vært vage, ved siden av at opplevelsen skal bygges opp fra grunnen. Det var Aspyr som først tok på seg oppussingsjobben, før Embracer overlot styringen til Saber – angivelig etter en trøblete utviklingsperiode.

Sabers nye eiere, et privatselskap styrt av Karch, fikk for øvrig med seg mer enn bare Star Wars i oppkjøpet. Med i avtalen var 38 spillprosjekter, en haug med studioer og over 3000 ansatte.

LES OGSÅ: Embracer har solgt Borderlands-utvikleren »

Siste fra forsiden